Ruveydaa Kızlar selamm, Rota aşısını nerde yaptırabiliyoruz acaba? Sağlık ocağında yaparlar mı aşıyı alıp gitsem 🙄 Yoksa özel hastanede mi yaptırmam gerekiyor ?
alyosum Ruveydaa eczaneden alıp saglık ocagında yaptırdım iki dozunuda menenjit aşılarıda öyle eczaneden alıp saglık ocagında yapıldı
Kk41 Ruveydaa sağlık ocağınıza öncelikle sorun . Genelde yapıyorlar menenjit yapmamıslardı rotayı yapmışlardı . Soğuk zincirden ayrılmamalı rota aşısı yoksa çöp olur
asrinhatasi Ruveydaa bizim sağlık ocağındaki hemşiremiz yapıyor. Ben sordum doktorunun belirlediği takvime göre getir yaparım dedi. Hatta sisteme bile girmiş. Ama yapmayanlar varmış kendi hemşirenizle görüşün.
deryaarslan Ruveydaa ben 2.ay aşısına gittiğimde randevu oluştururken bi sonraki aşı için rota vurdurmayı düşünüyorsanız alın gelin biz burda yapıyoruz dedi hemşirem
Ysmndmrl Ruveydaa bizim sağlık ocağında ebemiz yaptı 2. Ve 4. Ayda aşılarını yaparken getirin ben yaparım dedi zaten ağızdan veriliyor iğne değil bana isterseniz kendinizde verebilirsiniz dedi ama cesaret edemedim
Agg2408 Ruveydaa eczaneden aldık sağlık ocağında ki ebemiz yaptı ağızdan oluyo rota aşısı içiriyor bebeğe 3.ve 5. Ayımızda olmak üzere 2 doz yaptırdık hiç bir yan etkisi olmadı bizde