Mirachan Deletedmom812 sağlığı yerinde ise doktorunuz herhangibirsey yok dediği sürece kilosu önemli değil canım
ayazasaf Deletedmom812 mamajoonun iki biberonu vardı onları istemedi philips avent aldık onlarla içiyor canım çok şükür onu tuttu
Eliffhanife Aslinda dogum kilosuna bakilmali kizim 5 ay 1 gunluk 6400 63 cm. Her goren cok kucuk diyip moralim bozuluyo ama doktor iyi dedi.dogdugu kilonun 2 katiysa eger sadece anne sutu aliyo dogum kilomuz 2855 46 cm di yavastan ek gidaya gec dedi kilo alimi icin
Deletedmom812 Eliffhanife o moral bozanlar olmasa dünya daha yaşanabilir bi yer olurdu sağlıklı olsunlarda napalım canım takma sende kafana 😒
Elifhfsa Deletedmom812 takmıyorum aetik cddn kilosuna bakmıyorum ben tek derdim icsin mamayi güzelce oynasın mutlu olsun başka istediğim yok yasiyan her bebek bir şekilde buyuycek
Deletedmom812 Derinminakolay elbette sağlığı önemli ama etrafımızda ki herkes aynı şeyi söyleyince ben mi bakamıyorum diye düşünüyorum 😞
Kereminannesiii Deletedmom812 doktorunuz normal dediyse kafanıza takmayın. Her bebeğin gelişimi farklıdır. Birçok faktör geçerli boy kilo olayında sağlıklı olsun yeterli