Sonsuz32 Benle birlikte kızım da sahura kalkiyo sizin bebisler ne durumda bazilarin çocuğu uyur benim kızım benle kalkiyo 16 aylık
Rez Sonsuz32 benimki 19 aylık sahurdan 1 saat öncesinde uyanmıştı pışpışladım kaldırmadım sahur yaptık ama uyumuyor bakalım 🥱
seboss35 Sonsuz32 tam sahur hazırladım sofraya oturduk uyandı 6.5 aylık kalktım ayağımda salliyorum yarım saattir🙄
lceLady Sonsuz32 evde herkes uyuyor 2 cocuk ve eşim. Eşim tutuyor aksam geç yiyip niyetlenip yatıyor. gebeyim oruc tutmuyorum. Cocuklar uyanmıyor ama uyanık olan ben :) peki nedenn😆
Simy Sonsuz32 beş aylık kolik bir Bebek ve gece 1 den 3 bucuga kadar normalde de uyumuyordu agliyodu üç buçukta artık sakinleşip uyudu sahurda eşim hazırladı şimdi yaptık ezani bekliyoz namaz kılıp yatcam
Sonsuz32 Simy kolik bebek zor bende çok çektim kızımda kolikti şuan da var ama ilklerdeki kadar değil Allah yardımcımiz olsun
Audanur38 Sonsuz32 ay geç kalmışım uyanamamışım bi 15 dk önce uyandım ezandan eşimi ekmek al ya yolladım bişiler hazırlıyorum oğlum ağlıyor bi yandan elim ayağıma dolaştı ama hallettik çok şükür
yabancibiri Sonsuz32 bizde tam yemeği bitirdik namazı beklerken 9,5 aylık kızım uyandı, namazlae kılındı eşim hatta uyudu bile ben hâlâ sallamaya devam🤣