babylove3003 Anneler namaza başlamak çok istiyorum ama çok karışık geliyor bir kaç yerden okudum ama çok anlamıyorum anlaşılır şekilde öğrenmenin yolu yok mu? Bir de çok dua bilmiyorum
hurremsultann babylove3003 hiç karışık değil tüm duaları bilmeniz gerekmiyor bildiginiz kadarıyla başlayın öğrenerek ilerleyin @[silindi] hocamız size güzel bir destek verir görünce inşallah
Minnosannesii babylove3003 Bende senelerdir sizin gibi düşünüyordum ama 2 günde öğrendim, isteyince oluyor🙂 Namaz öğreniyorum diye bir uygulama var orada gayet detaylı anlatımları var. Niyet etmeden kağıda yazarak veya uygulamadan bakarak birkaç kere kılın zamanla yoluna giriyor. Rabbim kolaylaştırsın niyetinizi❤️
Dondurmalikahve babylove3003 Kılarsın yaparsın halledersin çünkü istiyorsun hiç karışık değil. Telefonuna ezan vakti pro indir ordan vakit gelince bildirim gelir kaçırmazsın. Youtubeden de namaz videoları izlersen anlarsın günümüzde her şeyin kolayı var 🌺
Deletedmom_75 babylove3003 hiç karışık degil zamanla çözersiniz, istersenin YouTube’dan uygulamali olarak izleyebilirsin akilda daha kalici olur sizin için.
123890 babylove3003 fatiha ve sure bunlarla başla zaten zamanla hepsini kavrarsın. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
hurremsultann babylove3003 rekat rekat kılınıyor hiç mi bilginiz yok YouTubedan kadınlar nasıl namaz kılar diye video izleyin bir kaç tane başlayınca zaten hemen alışacaksınız yada çevreniz de namaz kılan bir tanıdık varsa onunla birlikte başlayın öğrenene kadar birlikte kılın
Minnosannesii babylove3003 Sabah namazı 2 rekat sünnet, 2 rekat farz, Öğlen namazı 4 rekat sünnet, 4 rekat farz, 2 son sünnet İkindi 4 rekat sünnet, 4 rekat farz Akşam 3 rekat farz, 2 rekat sünnet Yatsı 4 rekat sünnet, 4 rekat farz, 2 son sünnet, 3 vitr