3yasakadarsifirekran Allah yardımcınız olsun , oruç tutan tüm herkesin oruçları kabul olsun inşallah🤍
Telefonu fotoğrafını çekmek ve görüntülü dışında vermiyoruz , zaten ilgisini de çekmiyor. Telefon sever birkaç akrabam denedi sagolsun. Bebegim insan ilgisi istiyor resmen (çok şükür 😂)
Televizyon konusu bizde zaten yok başta ben izlemiyorum,akşam esim aciyor televizyonu, biz o sira oyun halisinda olduğumuz için bakmıyor, daha doğrusu ben televizyonun önüne geçip ilgisini kendime çekiyorum , yarım saat sonra uykuya geçmek için salondan çıkıyoruz
Kitaplara bakınca benim bile ilgimi çektiler. Çok sevimli duruyorlar 😊 Trendyoldan da baktım ama başka bir yorumda bahsetmiştim okumussunuz siz de , içerik olarak bilemediğim için kararsız kaldım.
Her şey zamlandigi için alacağımız bir sey varsa zamanı mı değil mi bakmıyoruz alıyoruz ,sonra da ne kadar pahalilanmis, biz şu kadara almıştık diye seviniyoruz.. Şaka gibi bir duruma geldik ülkece ..
Çok teşekkür ederim , gözüm kapalı alacağım kitap bulmak sevindirdi beni ,emin olamiyordum😊