Cyabanova Acayip indirim var sahura kadar yüzde elli birde ürün toplamı 300ü geçerse lcw120 kuponu. Ben 650tllik alışverişe 200 TL ödedim
Gkcylmaaz Cyabanova hayır merak ettiğim için sordum 300₺ üzeri 120₺ indirim var ya, 600₺ ürün alınca 240₺ indirim olması gerekmez mi ? Bende aynı yolu izlemek adına soruyorum
Gryffindor Erkek bebekte 110 ürün var beden filtreleyince 11 ürüne düştü onlar da işime yaramaz. Geç kaldım sanırım 😃 Erkek bebekler bugün hep mağdur😃
Cyabanova Gkcylmaaz ürün toplamım 659 TL tuttu yüzde elli indirimle 329 TL oldu lcw120 kuponuyla 209 TL’ye düştü
Goktugbey Cyabanova ben sıkı takip ederim lcw lcw120 kodunu her zaman gönderiyorlar. Favori eklediğim bir tane ürünün bile fiyatı düşmemiş .
Duyulurum Goktugbey ben de bir elbise için indirim kodu bekliyordum. Şu an 120 ile bile alırdım ama “2. ürune %5 indirim” kampanyasına dahil olduğu için ona indirim kodları uygulanmıyormuş
Mmeelliikkeee Cyabanova benim sepetimde bişiler vardı dediğini gibi yarıya inmiş biri bitmiş tam güncellerken eskiye döndü , sonra baktım belirli ürünlere gelmiş düzeltme oldu sanırım şanslıymışsınız
Gkcylmaaz Cyabanova ya beğendiğim birçok ürün çok al az öde kampanyasında ve kod tanımı olmuyor 🥲 teşekkür ediyorum açıklama için
Gryffindor Duyulurum Ya nefret ettim onların kurallarından. Oğluma kodla bayramlık salopet alayım diyorum. Çok al az öde ürünlerde kod gecerli değil. Bütün salopetleri bayramlık olabilecek kıyfetleri çok al az öde seçeneğine koymuşlar 😡