Melike06 Kızlar Bluz taarzı bişeyler alıcam pantolon üstü nerden alıyosunuz bildiğiniz şık ürün satan site var mı ? Trendyol,LC vs dışında
koalamiyim Melike06 erkek tshirtü alıyorum artık gerçekten 😅 yıllar önce aldığım dar kesim tshirtler duruyor, yenisini bulup alamıyorum resmen. azıcık açık kalsa belim tutuluyor anında 🙄
sheesyelllow Melike06 morhipoda fabrikanın tişörtleri oluyor hem çok uygun hemde çok kaliteli yazlık çok iyi oluyor
sheesyelllow Melike06 peope fabrikanın da trikolari çok güzel oluyor yıka yıka giy cik çok severek kullanıyorum fiyatida uygun oluyor kalitede çok iyi zaten
Melike06 koalamiyim Ortak giyiniyoruz bizde eşimle yaapcak bişey yok 😀erkek bölümünden alacam böyle giderse
menek16 Melike06 sadece benim bulandı sanıyodum 😂 alt tarafı siyah ve beyaz v yaka dümdüz tshirt arıyorum yahu croplar da crop olmaktan çıkmış zaten artık küçükken alıştırma atleti giyerdik onu crop diye satıyolar şimdiler de dümdüz tshirt bulan bilen üzerime atsın arkadaşlar 😂
herseySeninleguzel11 Melike06 Bu crop ve oversize modası çıktıktan sonra eskisi kadar güzel giyinmediğimi farkettim. Çünkü hiçbir şey yok.. Elimi atıyorum bu güzelmiş diye bakıyorum crop. Oversizelerde en küçük beden L beden gibi üzerimde emanet duruyor. Yine trendyolmilla da güzel şeyler bulabiliyorum. Dışarda hiç bulamıyorum.
Tansukiz Melike06 Trendyol olalook mağazasında var aslında güzel t shirtler bende nefret ediyorum croptan 30 yaşında kadınım iç Anadolu’nun bağrında götüm göbeğim açık nasıl gezeyim eşim asla karışmaz ama ben kendime hiç yakıştırmıyorum. En güzeli terziye gidip kumaş seçip kafanıza göre diktirmeniz ben öyle yapıyorum çoğu zaman.