Hulyaunal Bebegim 50 günlük akşamdan sabaha kadar ıkınıyor uykusunda bile böyle.. rezene verebilirmiyim iyi gelir mi ne kadar vermeliyim?
Bjk Hulyaunal merhaba benim bebeğim de kolik, şuan 7 ayligiz, çay kaşığı ile rezene bende veriyordum, aynı zamsn da bende içiyorum. Kimyon, papatya, anason da verebilirsin
Aslicamm Hulyaunal merhabalar, vermeseniz daha iyi bitki çaylarını ilaç gibi düşünmek lazım ayrıca rezenenin genotoksik olduğu kanıtlandı yetişkin insanların bile kullanmaması gerekiyo aslında
Yalpp Hulyaunal vermeseniz daha iyi daha çok küçük kendiniz için biz ondada çok çare bulamamıştık kimyon çayı yapmıştım o etki ediyordu. Deneyin isterseniz.
Buglem_asel1 Hulyaunal bnmde bebeğim kolik ben bay bay damlasını kullandım nurse ve relaxtaz ilacını bir arada kullanıyorum ve çok sakinledi uykumuzda düzene girdi ve kolik ağrılarımız hafifledi ben her yolu denedim bu ilaçlarda çare buldum rezenede veriyordum bunları tavsıye ederım
Hulyaunal Buglem_asel1 bende nurse harweys kullaniyorum ama bana misin demiyo fayda goremedim umarim 1 2 aya kadar düzelir
Ysrrr11 Çörek otu yağı rahatlatıyor bir iki damla verebilirsiniz verdikten iki üç saat sonra karnına masaj yapıp bacaklarıni karnına doğru hareket ettirin baya gaz çıkıyor o şekilde
Duygu1629 Hulyaunal ahh kolik bebek 😭üç ayligiz bizde ikinci hafta başladı neler mler kullandım en son biogaia damlaa biraz ise uariyor sanki su ara biraz rahatladı doktorlar rezene anason papatya önermiyor ama kimyon iç ver bebegede bir iki damla verebilirsin rahatlıyor bence mama veriyorsan bir damla zeytinyagi damlat doktor öyle demişti bana çok zor ama geçecek tek çare sabır başka sağlık problemi yoksa duayla sakinleşmelerini beklicez bol bol karnına masaj yapın.saglikla büyütün bebisinizi🌷