Lykiavvv Kızlar,kızım pişik olmuş ve uyuyamıyor. Zeytinyağı ve krem sürdüm ama altını bezlemeden de nasıl uyuturum. Lütfen rahatlatacak bir şey söyleyin ya
Kerem_k1 Lykiavvv evde illaki margarin vardır(sana yağ mesela) sür hemen poposuna bir güne iyileştirir. Ben oğluma hep yaparım kabarık olmuş yanık gibi pişikleri bile geçirdi bizim. Annem hep kullanmış bizde
Eskiz25 Lykiavvv poposunu ılık suyla yıkayıp iyice kurulayın her altını temizlediğinizde ıslak bırakmayın ıslak kaldığında pişik ilerler. Kapatmadan önce zeytinyağı sürüp kapatın
Merkaya Sudocrem kesinlikle ama her alt değiştirdiğinze zaten olmuyor olduktan sonrada kremler pek fazla işe yaramıyor tabi iki kızımada sudocremden başka birşey kullanmadım
SCerenY Lykiavvv şu an için bir önerim yok malesef çok geçmiş olsun 😔 beeo’nun pişik kremi inanılmaz iyi 1-2 kere sürünce geçiriyor pişiği ben hep onu kullanıyorum aklınızda olsun
Tansukiz Lykiavvv Arko krem iyi geliyor diyorlar pişik hiç olmadık bilmiyorum ama deneyebilirsiniz. Eşinizin atletini kesin bebeğin altına sarın yattığı yerin altına da alt açma bezi serin en azından 1-2 saat havalandırma şansınız olur bu şekilde
Sevvalboke Lykiavvv önerileri yap ama nu süreçte anlayış krem sür ki rahatlatır uyur acısını hissetmez benim çocuklarımdan bildiğim için hemen uyuyor sürünce uyuşuyor ya zararı yok
izd Lykiavvv bence doktora gidin bu tip aşırı pişikler için medikal ilaçlar var, hatta bazı durumlarda düşük doz kortşzonlu krem bile verilebiliyor..
Aminenisaa Lykiavvv travazol krem kortizonlu ama cok kotuyse deneyebilirsin sabaha kadar faydasi olur