aylinpala Gunes10-01 yaptırdım neden önermeyeyim? Rota virüsü kapıp çok ağır atlatan bebekler var Allah korusun
_kizimveannesi29 Gunes10-01 kesinlikle öneririm. Ben yaptırmadım çok pişmanım. Kızım geçirdi ve 4 gün hastanede yattık maalesef
Gunes10-01 Yasmn_17 O zaman yaptırmalı demekki 2 ay 12 günlük bebeğim umarım geç kalmamışımdır fiyatı ne kadar acaba söyler misiniz
Mommyofyigitatlas aylinpala ve atlatamayan. Eczacı bir anne olarak söylüyorum bu tarz ciddi konularda rica ediyorum para düşünmeyin
Yasmn_17 Gunes10-01 3 aylıkta ve 5 aylıkta yaptırılıyor zaten geç kalmadınız yani. Fiyatı Şehire ve hastaneye göre değişiyor biz ilk dozunu en son 1100 tl ye yaptırmıştık şimdi kaç oldu bilmiyorum 🤷🏼♀️
Gunes10-01 Mommyofyigitatlas para düşündüğüm için değil ne kadar olursa olsun yaptırırm bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum çocuğum herşeyden önce gelir
KubeyHatun Ben hamileyken Rota virüs beni hastanelere düşürdü. Bebeğimin bu acıyı çekmesine göz göre göre katlanmak asla istemem. O yüzden ilk dozu yaptırdım yeni.