ONAEA eğer aracınızla gitmeyecekseniz orda bazı taksiciler günlük bir ücretle meşhur yerleri gezdiriyorlar biz 2019 da gittik eşimle ve kıştı arabasız gittik bi sebepten taksiye bindiğimizde taksici söyledi kendisiyle anlaştık çoook keyifli oldu. Zaten gezilecek yerleri internette de bulursunuz ama ben başka bir yer söylicem size mutlaka uğrayın , sır küpü diye bir çömlekçi. Hem şehirle ilgili hikayeler anlatıyorlar hem de çömlek yapmanıza izin verip size veriyorlar ücret karşılığı mıydı hatırlamıyorum. Bir de elma çayı ikram ettiler daha sonrasında müdavimi olduk hala tadı damağımda 🤤 bir de peri cafe , peri bacasından kafe yapmış beyefendinin kendi mülküymüş bildiğiniz peri bacasında yaşıyordu. Bir sürü katı var çıkıp bakabiliyorsunuz yine elma çayı çok güzeldi 🤩 deveye de binmenizi tavsiye ederim benim için çok zor ve korkutucuydu ama harika bi deneyim oldu. Sadece yeraltı müzesini gezemedik o da bir daha gitmek için bahane oldu bize ben çok ama çok sevdim Kapadokya’yı 🥹 kaldığımız otel de imperial cave hotel di yanlış hatırlamıyorsam mağaraydı odamız şöminemiz vardı o da çok hoştu zaten orda bütün oteller sadece kahvaltı veriyor ondan da çok birşey beklemeyin yemek olarak hiçbir yerden memnun kalmadık