Glsmnn İyi akşamlar kızlae , Rabbim tutacağımız oruçları kabul etsin inşallah . Şimdi den ne pişirsem acaba diye düşünmeye başladım . Sizler neler yapacaksınız fikir olsun hepimize 😌
Pol34 Glsmnn mercimek çorba, dolapta kurutulmuş sebzeler vardı buzlukta onla güveç, pilav ve salata gucam da tatlı alır belki
Eminos Glsmnn ilk iftarda misafirim var annemler kardeslerim teyzemler dayimlar bayagi kuvvetli bi misafir 2 sofra oluyoruz Mercimek corbasi Pilav ustu tavuk Yufkadan kiymali su boregi Revani Bamya corbasi Meyve Salata hosf hurma yogurt menum bu sekilde
Aryayyyyyyy Eminos yanlış anlama biraz hafif olmuş misafir için ortaya dolma sarma falan yapın istersiniz yinede siz bilirsiniz
Meraklimama Eminos o kadar kişiye az degilmi bizim kalabalık iftar sofralarında misafirimize bol yediririz hatta ev sahibi olarak bize bile kalmaz .cesitimiz de bol olur ben de kalabalık agurlayasim var kara kara düşünüyorum ne yapsam diye.
uykusuzanne__ Glsmnn etli mantı sıkacam ve yaprak sarması ve domates çorbası tatlı olarakta tiriliçe düşünüyorum 🤔
MutluY_E Glsmnn mercimek çorbası, pilav, köfte, salata Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşallah
Birberenannesi Glsmnn yüksük çorbasıyla zeytinyağlı sarma sarıcam da yanına ne yapsam diye düşünüyordum ben de bana fikir verirseniz sevinirim kızlar 🌸
Meryemgundogdu Sebze çorbam var bugünden yarında inşallah kuzu kavurma pirinç pilavı yeşillik salata ve magnolia yapmayı düşünüyorum bereketli olsun inşallah şimdiden Hayırlı Ramazanlar 🥰
Eminos Aryayyyyyyy yok yanlis anlamam ama biz konyaliyiz yemekleri bu siralamayla sofraya koyariz 24 kisi misafirim var bu menu doyurucu olur yani dolma sarma olsa yenmiyor 2 cocukla bu menu ideal yaptigimiz yemekleri az yapmayiz buyuk bi duduklu mercimek corbasi 2 buyuk tavuk pisti 3 tencere pilav yapicam 2 borcama tatli yaptim bu sekilde
miracmoms Mercimek çorbası Fırında tavuk patates Pirinç pilavı Güllaç Salata İlk gün menüm🌸 Hayırlı ramazanlar ☺️
Mervegold Glsmnn ben ezogelin çorbası Patlıcan musakka bulgur pilavı havuç tarator ya da buğdaylı yoğurt olur Tatlı düşünmedim bebelerimden zaman kalırsa yaparım belki hazır alırız bilemedim
Glsmnn Herkese teşekkür ederim bende yprumlarınızdan bi çorban bi ana yemek seçip yapacağım artık . HAYIRLI RAMAZANLAR HERKESE RABBİM EVİMİZİ BEREKETLENDİRSİN İNŞALLAH 🫶🏻