adenmoms 10 buçuk aylıgız aşırı sinir yüklü bi kız oldu ya bu aylarda böylemi oluyor nolur geçici diyin. Ulaşamadığı herşey için cıldırıyor ağlıyor gözünde yaş yok istediği birşey olmadığı zaman bağıra bağıra ağlıyor :(
SCerenY adenmoms galiba bu aylarda otomatik yükleniyor hepsine bu sinir 😂 benimki de 11 aylık sinirlenince çığlık atıp elini ısırıyor. Bazen de beni dövüyor. El kadar bebeden korkuyorum valla 😂
Linaoykum_ adenmoms 20 aylıktan sesleniyorum 🙉 istediği bişey olmadığı zaman çığlık atıyor sinirleniyor bağrıyor beni cimcikliyor. Özellikle nedense akşam 6 dan sonra başlıyor. Elimde gördüğü herşeyi istiyor. 🫠 diş fırçası, şarj aleti , tencere bardak vs.
Kubrailkan 10 buçuk aylık , istediği şeye ulaşmak için çığlık atıyor. İstemediği şey için çığlık atiyor. Her türlü 😅😅 birde çirkin surat yapmayı öğrendi ahahah bütün gün böyleyiz 😤😤😅😅😅😅
Hazen adenmoms ahah tek olmadığımıza sevindim şuan bizde o şekildeyiz kızım istediği herşey olsun istiyor hatta olana kadar karşısında kim varsa bağırıyo bazen eşim ve ben korkuyoruz 😅 geçici bir süreç olduğunu düşünüyorum