Nergisssss Anneler bebeğimin düzenli uykusu yok gece 2 saatte en iyi hal çoğu zaman da saatte 1 uyanir bende uyku eğitimi araştırdim ancak verip vermeme konusunda ikilimdeyim düzelir mi yoksa ben mi öğreteyi.
Irmakmelegim Nergisssss kziim da 19 ay 20 günlük şuan tek uyku yapar 12-2 arais akşam 8:30-9 da aksm uyur sabh 8 -8:30 bana 7:30 klkar rutin y budur ama kziim büyük sizin kine göre 7 aylıkken de 3 uyku yapiordu akşam gece uykusu 8 di o ayalarda
Sedakkus1 İnstagramda anne caretta diye bir kullanıcı var . Takip edebılırsınız . Ekstra uyku eğitimine ücret vermenize gerek yok . Kendisi uyku eğitimi almış bilgilerini paylaşıyor . Biz o şekilde düzene soktuk uykuyu
Irmakmelegim Nergisssss şuan çok küçük uyku eğitimi için gündüz uykularını en geç 5 de bitirin akşam 8 gibi uyutmaya deneyin her gün aynı saatte emzirin uyku için akşam loş ortam karanlık gündüz hafif aydınlık tercih edin bebekle inatlasmayin sabh kalkış saat i önemli ve kilo şu iyiyse gece beslenmesini kesin yavastan snrasi daha sıkıntı
Nergisssss Irmakmelegim dediklerinizi yapiyorum sadece gece sık uyaninca sabah erken ben kalkamiyorum 10.30 da uyanirdik 9 a çektim sabah 8 e cekmeye calisiyorum ama henuz benden kaynakli yapamadim
Nergisssss Irmakmelegim bizim uzun uykumuz yok malesef uyanip uykuya kisa surede geri daliyor ama uyanmalar cok araliksiz kaliteli uykusu hic olmadi
Irmakmelegim Nergisssss gece uykusu nda uyanması nrml kucuk daha gündüz kaç saat uyuyri mesel 1 saat bile uyusa yeter 3 uyku yapsa 3 saat eder gündüz kzim 1.5 yasnda olduğu için tek uyku yapior ondada 1.5 2 saat uyur aksma 8:30 uyku saattir 9 da uyumuş olur
Irmakmelegim Nergisssss sizin uyanmanız lazm işte kzim asla 10 da uyanmaz istisna 9 dur doğduğundan beri 4 aylikti uyku düzeni ni hiç şaşırmadım