H_nurozkan Merhaba hanimlar bulaşık deterjanınin içinde klorakta vardı bende onunla elimi ağzımı yıkadım ağzımi Yıkadım sonra da içime bi şüphe düştü acaba ağzıma kacmismidir diye bu takıntılar beni mafediyor ya
Lulemom H_nurozkan bişe olmaz. Kaçsa tadını da alırdın zaten. Dişine kanal tedavisi yaptırdıysan kanalları da suyla karışık çamaşır suyuyla yıkıyoruz 😄 sıkıntı yapma o kadarlıktan bişe olmaz
P2044 H_nurozkan Ağzınıza kacmasa sorun yok yani , bulaşık deterjanıyla el ağız mi yikanirmis kizzzz hemdee klorakli yoksa ben mi yanlış okuyorum günün yorgunluğundan 😱🥹🥱😒😲😲😲😲😲
H_nurozkan Lulemom insallah bisey olmaz yani ağzım kapalıydı zaten de ben çok takintiliyim ya neler neler yani anlatsam inanmazsınız
H_nurozkan P2044 sorma canım ya mutfağa gitmişken yıkayayım dedim ondan sonra da takıldı aklıma artık çıkmıyor bi turlu
P2044 H_nurozkan neden ama nedenn klorakli bulaşık deterjanı yaaa 😒 biraz obsesif kompulsif olabilir misin var mı bir bilgin ? Takıntılı temizlik hastasi olma da sakinnnnn
SCerenY H_nurozkan amaaan hayat çok kısa boşuna üzmeyin kendinizi. Demesi kolay tabi ama rahatlamaya çalışın bir hobi edinin akşamları 1 saat bile olsa o hobiye vakit ayırın. Eğer aşamıyorsanız da psikoloğa gidin bence böyle yaşamak çok zor çabuk yaşlanırsınız 🙈
P2044 H_nurozkan Canım kendine bunun vesvese olduğunu hatirlat sürekli su an da benimle nefsim uğraşıyor teslim olmalıyım demelisin Lütfen rC ediyorum Mehmet Yıldız hoca “vesvese” videosunu seyreder misin bir 5 dakikani ayırıp şimdi hemen sonra bana dönüş yapmani bekliyorum tamam mi… Bunun bir oyun olduğunu bil 🤗 dış guclerin oyunu bu 😁
P2044 H_nurozkan sık sık izlemeye devam et ve takıntıları aklına geldiginde aslında onun takıntı değil vesvese olduğunu kendine hatırlat telkin et