Kizlar oglum sabahlari 7 8 arasi uyaniyor gunduz uyku saatlerine dikkat etmeye çalışıyorum 4. Ay atagindayiz eskisi gibi uyumuyor 2 saatte bir yarim saat en fazla 40 dakika uyuyor sorun etmiyorum ataktan diye cunku 2 gun oncesine kadar 1 saat 1.30 saat uyurdu gecerse 1.30 saati uyandirirdim ataktan dolayi gunduz uykulari kisaldi gece uykusuna da ataktan once 7.30 8.30 arasi geciyorduk iki gundur 9 10 arasi oluyor yani ben o saatlerde uyutuyorum biraz daha gec uyumaya alissin diye huysuzluktan uyumak istememesinden degil uyanik tutuyorum 2 2.30 saat uyuyor cok sukur bunda da sorun yok ama yazin hava gec kararicak ayrica yani dışarı filan cikicaz illaki uyku saatini bu sebeple 10 11 e cekmek istiyorum hem sabah da biraz gec kalkar belki sizce olur mu sizler yazin nasil yapmistiniz yazin bu duzen devam etmeli mi 8 9 arasi nasil uyutabilirim ki hava aydınlık olacak uyutsam mesela dışarı cay bahcesine cafeye illaki cikicaz gece uykusuna gecisi olmaz seslere uyanir gece uykusunu besikte pis pis sesi ile uyuyo muallakta kaldim nasil yapiyim