esilam1 Alpffff pogaca ve kek yaptim esim yok bu gece sahura uyanir miyim bilmiyorum belki kalkar su icerim sadece ama onun disinda gece uyuyana kadar pogaca ve kek yaptim cocuk uyuduktan sonra yanina da cay demler yerim
civcivannesiii Alpffff sigara böreği attım buzluğa gece kızartıcam yumurta haşlar çay demlerim kahvaltılık ohh miss yeter 🥰
starwomen Alpffff kahvaltı ❤️ Patates, yumurta haşlayacağım. Birde peynirli börek yapmıştım o var. Daha ne olsun 😀
Themhrmom Kahvaltı. Yumurta haşlamayı düşünüyorum tokluk süresini uzatır peynir zeytin meyve tahin pekmez ekmek üzerine ceviz şeklinde yapcam tabi bol su. Sütümü düşünerek bu şekilde bişey düşündüm
tatlibiranneo Alpffff valla bana kalsa sahura da kalkmayacağım ama imam eniştem kalkman gerek kalk bi yudum su iç yine yat diyor yani böyle uygunmuş öyle yapacağım
oglumuz01 Alpffff normal kahvaltılık. Birde emzirdiğim için bitki çayı yada ayran içerim pekmez ceviz bol su tamam.şimdi sahura kadar su içicem bolca. Sonra sabaha kadar uyuyamıcam wc gitmekten sjdndn