Gagacim Anneler bu postu daha önce açtım mı hatırlamıyorum 🤔 Kanguru kullananlarınız var mı ? Araştırmalarım sonucunda şu 4 marka arasında kaldım İlkaybaby kanguru 205tl Solomombaby 190 Babalinbaby 174 Huggyberry 450 Bunlardan birini kullanan var mı
Askmeyvesininannesi Gagacim solomobaby kullanıorum Aşırı memnunum Bebeğim içinde uyuyor bile Beraber çılgınlar gibi geziorz. Bebek aabasyla dahi çıksam yanıma alıorm. Ağladıgında takıorm çok pratik.
Yusufcuk01 Gagacim ben de bir post açmıştım üç kişi de mamadusbaby önerdi. Ben de bekleyim bakim şuralarda😊
Halimediz Gagacim ve. Ben yeni aldım solomombaby çok güzel ergonomik m oturuş şekilli baş koruması ve küçük cepleri de var kullanımı çok rahat tavsiye ederim
benbet Gagacim çok uzun süre olmadı ama ürün hafif ve küçülüp büyültülebiliyo. bebeğim içine gömülü değil. Bebeğim içinde çok mutlu
Gagacim Askmeyvesininannesi soğuk havalarda nasıl kullanacaksın canım kangurunun üstüne battaniye mi örtmek gerekir acaba
Askmeyvesininannesi Gagacim soğuk havalar için aparatı var ama almadım Şöyle yapmayı düşünüorm Hamilelikte çok kilo almştım. O sıra aldıgm mont vardı. Onu giyip bebeğimide içime saklamayı düşünüorm. Ayrıca onunda astronot tulumu var. Öylede kullanabilirim
Askmeyvesininannesi Gagacim ha bu arada Bebeğin omurgasını destekleyen oturma ve kanguru taşıma şekli m şekli. Ve size dönük şekilde taşıma. Dışa dönük şekil bebeğin omurgasına zarar veriyo ergonomik deil. Ben baya araştırdım ona istinaden bu şekilde aldım
Mom9 Gagacim solomon ama öne doğru kullanma seçeneği yok o yüzden bebek büyüyünce belki size doğru oturmak istemez. O markayı almayın
Gagacim Askmeyvesininannesi benim yukarda yazdığım markaların hepsi öyle canım Ama ben kışın nasıl taşırım onu düşünüyorum üşümez mi
Askmeyvesininannesi Gagacim yani sıkı giydrcen, astronot tulum oldu bitti. Bide kanguru örtüsü var öyle alırsan onu alırsın. Kış daha kullanmadım bakalm nası olacak