Kidss1112232 Şimdiye kadar uyuyodu dün akşam tıkandı acile götürdük ciğerlerindeki sıvıyı atıyo sorun yok dedi doktor ama dün akşamdan beri uyumuyo emzirirken uyuyo hemen uyanıyo ne yapıcagımı şaşırdım öneriniz var mı ?
Tosbiktosbikk Kidss1112232 yüz üstü yatirin ya sırtina ya poposuna pit pit yapin gazi varsa o sekil rahatlar uyur
Sgjldah Kidss1112232 süt veriyorsanız yetmiyor ondan uyuyor olabilir memede uyuması da yoruluyor çene bir zamandan sonra siz emzirin sonra mama verin eğer alıyorsa doymuyor ondan uykuya gecemiyor olabilir
Tosbiktosbikk Kidss1112232 gaz cikinca maalesef hemen rahatlamiyolar suan cok kucuk ve size kokunuza ihtiyaci var Emerken cenesi yoruluyo uyuyup kaliyodur sonra memeye devam etmek istiyodur
Sgjldah Kidss1112232 iki ölçü dediğiniz 60 CC mi ölçü neyle ölçü 15 günlük bebek için iki ölçü dediğiniz çok fazla benim kızım 4 aylık hem emzirme hem mama 60 CC bazen fazla geliyor
Kidss1112232 Tosbiktosbikk dün geceden beri hiç uyumuyo 10 dk bile kucakta duruyo bırakınca ağlıyo gazı yok çıkarıyorum sürekli