Dondurmalikahve MyDarlingSon Klasik kahvaltılık koyucam Yumurta haşlarım tok tutar hemde severim Bir de tahinli çörek yapıcam yeterli bu gece yarına başka şeyler yaparım yanında kahvaltılık yine olur
Nezzz_ MyDarlingSon Ben menemen yapmayı dusunuyorum şöyle kaşarlı miss 😋😋aslında kuymak yapıcaktım ama eşim bugun izinliydi kahvaltıda kuymak yediğimiz için onu eledim 😀😀söğüş tabağı roka vs haşlanmış yumurta pekmez bal terayağ kaymak vs vs genel kahvaltı cesıtlerı ile taçlandırım🌸🫶🏻🥰
oglumubeklerken MyDarlingSon kaşarlı tost yapicam yumurta haşlarım bir de süt icicem. Genelde sahurda böyle yiyorum.
Acemianne1907 Kayınvalidem ıspanaklı peynirli börek yapmış yanimada.peynir zeytin yumurta haşlarız kahvaltılikalr.derken öyle geçer gider :)
Merveeofs Ya valla özel özel şeyler yapmıyorum açıkçası.. sigara böreği, patates kızartması, omlet, yumurta haşlama, menemen, ekmek pizza tarzı şeyleri döne döne yapiyorum
Senorita klassik evde ne varsa ,yumurta yiyemiyoruz biz ya çok susatıyor bir biz mi böyle mi oluyoruz acaba
cankuzularim Yumurta salatası tok tutması için Kahvaltılık Hoşaf Rezene kimyon çayı süt olması için Elma sirkeli su susuzluk yapmıyor Birde lactamil anne çayı içip Bir sigara ekleyip kapanışı yapmayı düşünüyorum 😅 herkese hayırlı ramazanlar hayırlı sahurlar olsun