Senossss Uyku eğitimin 3.günündeyiz bebeğim 5 ay 12 günlük ve düne kadar uyumayan çocuk o değilmiş gibi beni şaşırtıyor ay nazar değmesin çok korkuyorum🥹🥹🥹🥹🥹💗
tatlibiranneo Senossss Maşallahhh ben bu konularda çok nazarım değiyor ya tabi kendi bebeğim için diyorum ne zaman bugün güzel uyudu diyorum bütün herşey alt üst 😂 hiç ama hiç dillendirme 😂🥲
berosunannesi Senossss ay nerden nasıl aldınız bizim de 5 ayımıza az kaldı ama delireceğim doğru düzgün hiç uyku yok
oglumuz01 Senossss ben almak istiyorum çok. Ama 7000 dedi fiyat 15 günlük vazgeçtim geçen biri 600 dedi 30 günlük. Neden denge yok ilginç yani. Sevindim sizin adınıza ben kendi evimde değilim bide. Nasıl yaparız eğitim alsa bilmiyorum kanepe beraber yatıyoruz
Senossss tatlibiranneo ay kayınvalidem falan sürekli nasıl uyuyor mu diyor en sonunda sormayın diyeceğim😀 Allah korusun ya hepsini güzel güzel uyuyup büyüsünler inşaAllah
Senossss gamgun emerek,sallayarak,emzikle her yolla😂 genelde mememde uyumaya başlamıştı ve gece sürekli kalkıp meme arıyordu bizimle uyuyordu
Balkelebegi Senossss ay benim kızım aynı🥲 kimden alıyorsunuz eğitimi? Ve ağlıyor mu yani ağlatarak mı veriyor eğitimi?
Senossss Balkelebegi bebekten bebeğe illa fark vardır ağlatarak derken bebeğin her zaman yanında duruyorsunuz temas ninni destekleri tabi veriyorsunuz çok küçükler bize ihtiyaçları var bende bebeğimi yoksa bırakmam ağlama krizinde birkaç gün ağlıyorlar
Ali_asaf_10 Senossss kimden eğitim aldınız ucret olarak fazla mi ve çocuk çok agliyor mu eğitim sırasında. Bizim 9 aylık hala saat başı kalkıp emerek uyuyor çok zor
Senossss Ali_asaf_10 melek uykuda burcu hanımdan alıyorum 1000tl şu anda gayet makul çektiğimiz günleri düşününce😢
Busra-Atk Senossss merhaba bende Burcu hanımdan aldım egitimi çok iyi ve her zaman destek olur her konuda iyiki var çok mutlu oldum sizin ve bebeğiniz adına 😊
Senossss Busra-Atk bencede tatlı biri. Sonrasında yardımcı olur diye düşünüyorum problem yaşarsak falan di mi☺️
oglumuz01 Busra-Atk ne zaman aldınız uykusu ne kadar sürede düzeldi ve düzeldiyse ne kadar devam etti düzen
Busra-Atk Senossss tabii her zaman yaninizda hiçbir şekilde cevapsız bırakmaz sizi müsait olduğu anda hemen cevap verir eğitim bitse de Burcu hanım hep tıkandığım yerde imdadıma yetişti sagolsun
Busra-Atk oglumuz01 5 buçuk aylıkken aldık egitimi ilk gün biraz ağlama oldu ama ikinci üçüncü gün iyice adapte olmuştu şu an 8 aylik hala kendisi uyur yatağında tabii arada illaki bozulma oluyor benim bebeğim çok sık hastalanır ona rağmen şükür iyiyiz