papatyam-34 Oğlumu önceden 9 buçuk gibi gece uykusu için uyuturdum ortam karanlık olunca da sadece emmeye kalkardı son bir haftadır ise 8 de uyuyor ve sadece emmek için kalkıyor gece uykusuna geçmiş oluyor sizce 8 çok mu erken ? Kaçta uyutmam gerek
Dolores papatyam-34 8 ideal saattir aslında. Biz de 8-9-10 o civarlardayız pek düzenli değil gündüz uykusuyla alakalı biraz
starwomen papatyam-34 8 de uyumuş oluyor. Ramazan ayından dolayı biraz ileri saate almak istedim ama yok dayanamıyor
bebekece papatyam-34 1 ay önce 9 9 bucuk arası uyumak istiyordu sonra kendi kendine 8 8 bucuk arasına çekti kızım uyku saatini. O saatlerde uyutuyorum sabah 8 de kalıyor gayet ideal bir yatma saati bence
CanselUmut24 Benim bebeğimde 6 aylık 2 defa falan kalkar gece ama ben 8 8.30 gibi uyutuyorum 6da ayakta maalesef internetten bakıyor genelde 7 7.30da kalkıyorlarmış 😅😅
papatyam-34 CanselUmut24 Sorma bizde kurulu saat gibi 06.45 de ayaktayız biraz sallıyorum geri uyutuyorum bu sefer 7 buçuk da ayakta daha uyumuyor 😂
papatyam-34 Dolores bizde de gündüz hiç uykusu yok 4-5 uyku yapıyor ama yarım saat hep çok nadir 1 saat oluyor
papatyam-34 starwomen Evet bende ileri alayım sabah geç kalksın diyorum ama hava kararınca başlıyor gözleri kaşımaya ve ağlamaya belki yaz gelince uzar hava geç kararıyor ya 😂
papatyam-34 bebekece Evet herkes öyle deyince bana da ideal geldi bana erken gibi geliyordu eşim falan da çok erken yatırıyorsun 9 buçuk 10 olsun falan deyince dedim acaba mı ama yok böyle kalalım biz 😂
CanselUmut24 papatyam-34 ben o saatten sonra daha sallamıyorum ve her sabah o saatlerde kaka yapıyor hergün hiç şaşmaz belki o sebepten kalkıyordur 😅
bebekece papatyam-34 aslında yaz geliyor ayrıca ramazanda iftar davetleri olacak nasıl gidicez bilmiyorum düzeninide bozmak istemiyorum ama ramazan nasıl geçecek cok merak ediyorum🥹
papatyam-34 starwomen Valla öyle 😂 olsun bebek arabasına koyar gezeriz bizde onlar uyur arabada ya da evde babaya bırakırız kendimize zaman ayırırız 😂😂
Esmamert5 Oğlum 17.5 aylık 8-8 buçukta uyur sabah 8 de kalkar. Saat kaçta yatarsa yatsın aynı saatte kalkıyor. Öğlende 1.5 saat civarı uyuyor