Ebrushkaa Dlk55blt-rdvn öğlen uyudu kizim çorbayı yaptım mesela esim 5 te geliyo işten pilav salatayı o zamN yapicam birazdan sulu köfteyi yapicam. Kizimi alıyorum yanıma ana kucağına koyuyorum onla konuşuyorum sarkilar soyluyorum bir yandan yapıyorum
Saretiryaki beyzayse benimkide altı aylık günde ¾ kere emziriyorum zaten bugün tutuyorum inşallah sorun olmayacaktır ek gıda da başladım yavaş yavaş
Ebrushkaa Dlk55blt-rdvn 4 ay bitiyor 5.aya giricek karnı toksa duruyor ben sürekli hareket halinde olduğum için buzdolabını bulasik mak açınca bakiyor çok durmazsa alıyorum kucagima iki pış pış sonra yerine
miraculous_22 Ezogelin çorba Beşamel soslu tavuk Pirinç pilavı Salata Çayın yanına da tatlı olarak sufle
Ballilokumannesi Ezogelin çorbası Kuru fasulye Kemik haşlama Pilav Salata Revani Kurunun yanınada canım şalgam suyu istedi kocamada onu sipariş ettim 😋 Rabbim herkesin tuttuğu oruçları kabul etsin 🤲🌸
EsrAren HappyKids ✔️Tarhana çorbası ✔️Bostan Kebabı ✔️Bulgur Pilavı ✔️Salata Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşallah şimdiden herkese hayırlı iftarlar🙏 🤲❤️
Bsrbsts HappyKids HappyKids Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar 🌼 Benim menümde de bu akşam domates çorbası, et sote, patates püresi, pilav ve tatlı olarak magnolia var ☺️
senad22 HappyKids Yeşil mercimekli yoğurt çorbası Orman kebabı Pilav Yoğurtlu Közlenmiş kırmızı biber Yeşil salata
Ballkizimm Eflin31- ya ben yogurt corbasi yapmayi denedim birkac kez. Hep kesildi yogurdu ekleyince. Neden olabilir acaba 🥺🥺
Senazeynep3425 beyzayse valla kuzum sigara kullanmiyorsan etkilenmez bence. Sigara çok zorluyor. Bende hamileyken bırakmıştım sigarayı bu ramwzan o kadar kolay ki 😃 süt için de vitanmin hapı kullanabilirsin hayatım