KuzeyiinAnnesii Sin21 basen bölgelerim doludur benim evde sadece lesile yapabildim Ona rağmen büyük gelmeye başladı terlettkçe ödem attırıyor Şimdi bir beden küçük alıp yürüyüş bandı almayı düşünüyorum bakalım 😂
Sin21 KuzeyiinAnnesii leslie yapacağım bende insallah peki temizliğini nasıl yapıyosn canım malum baya terletiyor
KuzeyiinAnnesii Sin21 makineye atmıyorum elde yıkanabilir çok ihtiyac duyularsa Onun dışında havalandırdım ters çevirip 2 kere bezi köpükledim sildim sadece hala yeni kokusu üzerinde çünkü 3 hafta oldu ben alalı Ter kokusu kirlilik leke yok dediğim gibi ilk nasıl aldıysam öyle duruyor kat izleri bile bana geldiği gibi duruyor
Yusufunannesii KuzeyiinAnnesii fiyat ne düşünüyorsunuz acaba birde satma sebebiniz nedir? Deformasyon vs Varmı
KuzeyiinAnnesii Yusufunannesii 3 hafta kullandım satma sebebim sınırdaydı cm bi küçük bedenle 2 cm vardı onuda verdim küçük bedene geçicem kullanmadığımdan bir deformesi yok sağ kalça yan kısımda kalından inceye dikiş geçilmiş onunda bir sıkıntı yaratıcağını düşünmüyorum
KuzeyiinAnnesii Tugba42 2cm küçük bedenle oynuyordu onuda verdim canım zaten güzel terletiyot durduğunuz yerde bile
KuzeyiinAnnesii Yusufunannesii valla ben spor falan yapmadım yememe dikakt ettim tayt aldım diye incelmem oldu ama 2cm fark vardı zaten Küçük bedenle 1 kilo verdim ödem atmaya başladım bol geldi şuan diyetle totelde 4 kg verdim ( bu kısımda taytı kullanmadım ) işe yararlığını sorarsanız pişman olmazsanız kendi bedeniniz neyse onu almanızı tavsiye ederim . Terlettiköe vucuda iyice yapışıyor çünkü
Yusufunannesii KuzeyiinAnnesii yani taytla 1 kilo mu verdiniz düzenli kullandınız mi ve ne kadar sürede?
KuzeyiinAnnesii Yusufunannesii 3 hafta kullandım ama spor yapmadım rutin ev hareketleri sabah giydim akşm çıkardım oğlumu parka götürdüm peşinden koştum öyle
KuzeyiinAnnesii Yusufunannesii 120₺ Kargo sizden olur yeni ürünü 80 ₺ iyi indirdiğimi düşünüyorum 🤔 tabiki tercih sizin 🌸
Aybkee KuzeyiinAnnesii ordabelirttikleri bedenimi yoksa kendi bedenimizimi almamızı öneriyorsunuz performans taytta