Bebekme Kizlar 2ay 21 gunluk bebegim kendini geri atiyor memeyle kavga ediyor vuruyor resmen memeye sütüm var emmek istiyor oncesinde gazini cikarttim belki gazdandir diye altran cikartti baya ama yine emzirmede aynisi yapti yasayan varmi
Pin_55 Bebekme benim bebeğim de aynı emzik alıyor memeye gelince ağlıyor itiyor kendini iki aylık on gün napacağımı şaşırdım çok üzülüyorum çok
Oykumila22 Bebekme merhaba benimde bebeğim öyleydi kırkımız çıktı memeyle kavga başladı ayakta gezerek süpürge sesi açarak ve özellikle uykuya daldığında zorla emzirdim 2 3 ay neredeyse böyle sürdü sonra düzeldi çok zor bi dönemdi sabrettim şuan 7 aylık olduk çok şükür hala emiyor
Merv07 Bebekme merhaba burnunu kontrol edin tıkalı olsbılır serum fızyolojık ile birlikte temizlemenizi tavsiye ederim
Annecilikkkk Kırkımız çıktığından berş böyleyiz ve bugün 4 aylık olduk hala aynı değişen bişiy yok şarkılar söylerek ayakta gezerek uykuda verereek 3 5 dakikda olsa vermeye çalışıyorum Allah kolaylık versin inşallah
Annecilikkkk Bebekme tabiki sordum zorlama normal dedi zorlama dedi ben böyle 3 ay devam ettim doktoru dinlemedim kilosu iyş gidiyordu sonra bi daha sordum yine aynı cevabı alınca çünkü çevremde zorlama dedim çocuğu tiksindirdin falan dediler bende 1 hafta saldım ne zaman isterse o zaman vericem dedim öylede yaptım sonra o ay kontrole gidince hiç kilo almammıştı mama takviyesi başladık ve işin garibi mamayıda yemiyor 3 biberon değiştirdim philips avent aldım en sonunda bazen tutuyor bazen tutmuyor onuda ağlayarak ağzına sıka sıka veriyorum mamaıylda düşün yani canım istersen bi emzirme danışmanlığına başvur daha erken bi yol bulur inşallah sana
Annecilikkkk Pin_55 evet ilk sma verdim ağlayarak yiyordu dedim herhalde mamayı sevmedi 1 haftadır da aptamil veriyorum onada aynı yapıyor biberon da tutmuyor memede tutmuyor sıka sıka veriyorum mamayı bugğn 4.ay kontrolü vardı yine kilo almamıştı zorlayarak veriyorum başından kalkmıyorum düşüşünün yani
Rukito Annecilikkkk Atak ayında olabilir bebişiniz.4.ay atağında meme/mama reddi olabiliyor.Bizde yaşıyoruz.4 ay 22 günlük bizim kızımız da.
Bebekme Annecilikkkk dr zorlama diyorda doymayinca daha kotu reflu olabailir diyorlar yorumdan ama bilemiyorum resmen emmek bir iskence oldu
Annecilikkkk Pin_55 yani emmemediği için anlayamıyorum ki he göğüslerim çok acıyor emmediği için doluyor bende sağıyorum ama tabi illa azalma olmuştur çünki yemiyor
Pin_55 Annecilikkkk kaç aydır uğraştınız emzirmek için bir aydır savaşıyorum ben emzirmek için nereye kadar gidecek bilmiyorum 😦
Annecilikkkk Pin_55 işte bugün 4. Aya girdik 3 aydan beri uğraşıyorum yoruldum bunaldım ama yapcak bişiy yok malesef
Pin_55 Annecilikkkk bende çok yoruldum kırkı çıktığından beri aynı şekilde devam ediyor doyuyor mu doymuyor mu anlamıyorum 😫 ne zaman bitecek bu işkence bilmiyorum sürekli ağlayasım geliyor yıprattı beni bu süreç . Atak haftası vs dedim ama uzun süreli olmaya başladı
Annecilikkkk Pin_55 dıyup doymadığını kilo alımından anlaybilirsin canım bende kilosu az gelince mamaya başlamıştım
Pin_55 Rukito bu ataklar hiç bitmez mi biz 2 ay 10 günlüğüz savaş halindeyiz meme ile emmiyor emziği emiyor memeyi almıyor
Rukito Pin_55 ahh ne yazik ki sıkıntılı süreçler.Biz 2.ay atağında da çok zorlandık,4. ay atağı da felaket;uyku gerilemesi,beslenme reddi,sebepsiz ağlamalar.Neyseki 4 gün kaldı bitmesine.
Bebekme Pin_55 ayni sekilde emzigi emiyor memede agliyor sma mamayi arada veriyorum ama bu olay 2 gundur basladi sutum iyi diye mama vermedim zar zor emziriyorum doymuyorsada anlamiyorum artik napayim eskiden saatler emerdi memede uyurdu