Burcu60 Amacım kesinlikle kıyaslamak değil bebeğim 2 ay 22 günlük 1 aydır hic kilo almadı 5100 Gr ama 1 ay önce hastalandı sonra bu hafta da bronşit oldu 4 gün hastanede yattık bundan dolayı mi acaba sizin bebekleriniz kaç kilo
Dondurmalikahve Burcu60 Evet hasta olduğu için kg almamış hatta vermiş üstüne de almış olabilir sağlıklı olsunlar da kg alınır
Ezonunannesi20 Burcu60 3 ay 3 günlük 6.500 kilomuz benim kızım da fazla kilo alamiyo. tekim hem çocuk hem yemek hem temizlik filan derken kendi karnımı çok doyuramiyorum dinlenemiyorum sütüm anca yetiyo kızıma o da fazla kilo alamiyo 😒
KumsalAda2 Burcu60 3 ay 4 günlük 5 buçuk kilo doktor gayet iyi kilosu dedi çünkü 2700 doğdu o yüzden kaç kilo doğdu Şuan kaç kilo olduklarını da sorun bence
[silindi] Burcu60 şu an 3 ay 20 günlük doktor randevumuz nisanda maalesef bilemiyorum. Ama ben de burda 3 aylık bebeğim 8 kilo falan mesajları görünce moralim bozuluyordu, hala bozuluyor. Artık bıraktım😢
Burcu60 Ezonunannesi20 himm birde ailecek hasta olduk bzi sütüm azaldı biberonla almadı midesini bulandiedi
Burcu60 KumsalAda2 benim bebeğim 3300 doğdu 3000 kg ya düştü doktor dedi hiç almamia gelişmemiş diyince morwlim aşırı bozuldu
Mmbbcn Benim kızda dün tam 3 aylık oldu kilosu 5500 bu ay sadece 600 gram almış 2800 doğdu ebesi iyi dedi ama ben yinede çok üzüldüm herkes yazıyor 7 8 bizimkiler zqyıfcık
nazli-06 Burcu60 benımkı 3 ay muayenesınde 7 kg dı ama doktorumuz ılerden gıdıyor demıstı. 1 aylıkken 5 kg dı.