Emineee1234 Bebeğim 8 buçuk aylık oruç tutmak istiyorum fakat gün içerisinde o kadar çok acıkıp o kadar fazla yiyorum ki küçük çocuk gibi dayanamayip açlığa aglayadabilirim 😂sizler oruç tutacakmisiniz
Aselllll Emineee1234 basta bır jac gun zor oluyor ama alısıyor emzırmese bıle cok zorluyor bazı insanları ama tutmalısınız bencede Rabbım yardımcın olsun cnm bol su tüketimi yapın
Feridece28 Aselllll dinde herhangi bir zorlama yok emziriyorken oruç tutmaya dair. Kişinin kendisine kalmış, sütünde herhangi bir azalma olduğu an tutmayı bırakması gerekiyor
Aselllll Feridece28 canım dinde zorlama yok evwt ruhsat verılmıs ama oyle dedıgınız gıbı degıl cocuk gervekten ac kalacaksa veya anne sağlığından olacaksa bunlar ıcın ızın verılmıs sonucta ekngıda yıyen bır bebek 8 aylık cok kucuk degıl
Feridece28 Aselllll ben diğerleri için söyledim, mesela benim oğlum 6 ay 4 günlük ek gıda 1 kaşık anca yiyor yeni yeni tutmadım. Ama eğer daha büyük ve beslenmesi düzenli bir bebek olsaydı tutardım
Zxcwer Bende çok tutmak istiyorum ama tutamayacağım, bebeğim 9 aylık ek gıda da alıyor fakat zaten ana besinleri hala anne sütü ve sütüm zaten az mama da alan bir bebek değil sürekli memede dolmuyor göğüslerim ben borçlanacağım
35lavanta 10 aylık oğlum tutmuyorum emzirirken tutmayıda hiç düşünmedim bol su tüketmek gerekiyor sütü desteklemek için bile bile riske girmeye gerek görmüyorum