Kızlar önümüzdeki hafta kayınbabam ameliyat olacak yanında kayınvalidem kalacak ve benim eşimin kız kardeşi var 6 yaşında bide eşimin babannesi var onlarla yaşıyor babanne bakamaz eşimin kardeşine bastonla falan yürüyor tuvaletine kalkıyor sadece her neyse. Bide oğlum var 8 aylık neyse . Eşimle konuşurken kim nerde kalacak falan derken bizde kalacaklar dedi bende dedimki valla aşkım bacını ben alırım ama babannenide kızları alsın dedim 2 tane kızı var aynı mahallede oturuyolar oda o nerden çıktı dedi babanneme myle desen istemiyor beni der dedi bende dedimki ortada yanlış anlaşılacak bi durum yok dedim eşim midesinden ameliyatlı o oruç tutmayacak babanne tutmuyor hastalığından dolayı eşimin kardeşide küçük zaten oda tutamaz bide benim oğlum bi tek ben oruç olucam ben hangi birine bakıyım dedim kardeşini alırım babannenede halaların alsın beni ilgilendirmez bakamam hepsine birden dedim bide babannede susup oturan bi insan değil hani oturan adamı sevmez ağzından yumuşu hiç eksik olmaz öyle diyim oruçlu oruçlu hangi birine bakacam hangi biriyle uğraşacam ben dedim o yüzden tartıştık eşimle sizce kim haklı bide şey babannede tuvaletini falan tutamıyor eşimin kardeşide öyle 6 yaşında ama altına hala kayınvalidem bez bağlar ben hangisiyle uğraşayım çok sinrlerim bozuluyor