ciqdemu _ebru_ aslında fark etmez 9/10 kilo olduktan sonra taşıyamazsınız ilk aylarda kanguru uygun değildir 3 ayından 6 ayına kadar pratik oluyor kendi işinizi kendiniz yapıyorsunuz dışarı filan çıkabiliyorsunuz
Miniko25 _ebru_ babybroosh tam bizim kurtarıcı oldu kızım 3 aylıktı ilk aldığımızda Şuan 10 aylık 9 kilo oldu hala sıfır bel ağrısı ile taşıyorum
ciqdemu _ebru_ tabi tabi çok rahat edersiniz kahvenizi alırsınız ufak alışverişinizi yaparsınız bebeğiniz muhtemelen içinde bakarken etrafa uyuya kalacak. Biz de bi tane almıştık halen kullanıyorum ama bel destekli olmadığı için artık beni epey zorluyor
_ebru_ ciqdemu bende hem bebeğim için hem kendim için istiyorum Oda evde sürekli bir süre oyalıyorsun ama sonra durmuyor bebek arabasını açmak toplamak merdivenden çıkarmak çok zor oluyor . Sizin kullandığınız hangi marka merak ettim 😊
ciqdemu _ebru_ kırmızı renk duux diye bi marka bel desteği yok uygun fiyatlı ama gerçekten çok işe yarıyor sağlamdır. Dışarı çıkarken bende bebek arabasını açmaya üşeniyorum hava almaya giderken filan çok iyi oluyor