Minigim38 4 ay 26 günlük ama henüz dönme eyleminde bulunmuyor karın üstü koyduğumda sırt üstü hic dönmüyor, yan koyduğumda sadece sırt üstü oluyor sizce normal mi 🤷♀️
durukusunannesi_ Minigim38 4 ay 8 günlük kızım benim de sırt üstü yatırıyorum yüz üstü pozisyona kendi dönüyor ama yüz üstünden sırt üstüne daha dönemiyor kalıyor öylece çabalaya çabalaya yoruluyor ama dönmekten başka da bişey yaptıramıyorum şuan
papatyam-34 Minigim38 Egzersiz yaptırın bacaklarını gaz çıkarma hareketi gibi tutun iki ayağını aynı anda karnına doğru itin daha sonra sıra ile bacağını öyle yapın ve yan çevirin kendini direk atıyor dönüyor ya da çabalıyor çabalayınca da dönmesi yakındır ☺️ umarım anlatabilmişimdir biz böyle egzersizler yaptık doktor tavsiyesi üzerine bir hafta içinde döndü
Deletedmom_62 Minigim38 daha erken canım her bebek bir olmaz benim bebeğim 4 ay 20 gunlukken sağa sola dönmeye başladı 5 ay 23 gunlukken sırt üstü yüz üst dönmeye başladı biraz tomy time ile alakalı sanırım doğduğu andan beri yüz üstü yatırmak gerekiyormus arada ama biz 3 aylıkken basladik o yüzden geç oldu sanırım. Ama olsun şuanda 6 ay 27 günlük çocuğu tutamıyoruz devamlı yuvarlaniyor 😄 artik ne oturuyor ne yatiyor yürümek adım atmak istiyor gec olsun güç olmasin😊
Minigim38 durukusunannesi_ benimki 2 şekilde de dönmüyor tembel 😅 demek ki hazır hissetmiyor benimki kendini
Minigim38 Deletedmom_62 evet tummy time yapmaya 1 haftalikken başladım ben sürekli düzenli şekilde yaptırıyorum hala ama demekki kendini hazır hissetmiyor biraz daha bekleyelim 🥹
Deletedmom_62 Minigim38 evet evet o zamanını biliyordur hiç telaşe etmeyin . Sonradan öyle bir dönecek ki kaldırmaya yetisemeyeceksiniz😄