zeynep321 Kızlar bebeğim 15 aylık ve çok iştahsız her verdigimi diliyle iterek çıkarıyor artık çok yoruldum .bebeklerinizin asla hayır demedigi yemekler var mı ? Varsa neler ?
esilam1 zeynep321 bizimde 18 aylik olmak uzere. Bazen istemesigi seyleri agzina alsa dahi cikarip atiyor. Yada yemek istesigini yiyince sevmezse geri hemen cikariyor. Bazen dis cikarma donemlerinde istah tamamen gidiyor hicbisey yemiyor corba pilav gibi yer.bir gun sabah yumurta yediyse 2-3 gun yemez cikarir bir iki gun sonra yer tekrar degisik bir durum ama normal her cocuk bir degil sonucta. Bu arada bizimki tek yerkende istahi olmaz birlikte yemekten hoslanir. Eger tek yiyorsa etkisi olabilir birlikte yemeyi de deneyin ona eslik edin sizde
Umutveannesi zeynep321 11 ay 8 günlük, sabahları kuymak bayılarak yer. Tarhana ve tavuk çorbasını bir kase dolusu içer. Köfteyi çok sever ayranla birlikte veririm. Et sever, kızarmış tavuğu parçalayıp veririm yer. Bizimki genelde et tavuk seviyor
zeynep321 esilam1 Beraber yiyoruz zaten ona dikkat ediyorm eline veriyorm önüne koyuyorum kendi yesin diye .bana yedirmeye çalışıyor bende ona yedirmeye calisiyorm oyunla yedirmeye calisiyorm ama olmuyor .bı ay önce doktora götürdüm değerleri çok düşük dedi ilaçlarını kullanırken biraz düzelme oldu şu an ilaçları bitti iki haftadır hiç bişey ağzına koymuyor .yeni bı durum değil ek gıdaya başladığımızdan beri böyle çok seçici .tarhana yoğurt çorbası pilav makarna muz patates harici hiç bir şey yemiyor
esilam1 zeynep321 yaaa zormus o zaman ustunden kac ay gecmesine ragmen alismasi gerekiyodu simdiye kadar aslinda. Bizimde eti tek yemez kiyma yaptiysam pilavla kwristirip veririm. Baligi tek yemez onuda pilav ustunde verir oyle yedirmeye calisirim
zeynep321 esilam1 Tarhanaya hayır demiyor ama içine kıyma katsam tükürüyor 🤷pilavı tavuklu yapıyorum hemn anlıyor .dört dişi var .çok cigneme refleksi yok gibi direk yutmaya çalışıyor artık şaştım kaldım bende
zeynep321 Umutveannesi Maşallah canm yemeyn çocuk çok zor .sabah kahvaltı yaptiramadim ki patatesi sever yemedi .öğlen yoğurt çorbası yaptım ondanda altı yedi kaşık anca aldı .toplasan günde yediği bir kaseyi bile geçmiyor zaten bir kase yese sukretcem
esilam1 zeynep321 Allah yardimciniz olsun. Doktorunuzla bir gorusun tekrar istah acici surupla deneyin isterseniz.
zeynep321 Değerleri düşük olduğu için zaten bu değerlerle yememesi norml dedi .yeni bitti ilaçları tekrar bakılacak .teşekkür ederim 🌹 esilam1