Oyku77 Süt yapıcı şeyler içiyorum lactamil içiyorum faydasını görüyorum ya peki başka şeyler nedir ? Önerirmisiniz
makbulegul Su sogan bulgur pilavi tahin tahin helvasi rezene anason cayi incir findik ceviz de kalitesini artiriyor
Ozderr Oyku77 Su uyku ve moral 😊 yabancı kaynakları araştır istersen sütü arttıracak yiyecek içecek bitki diye bişey yokmus
Mam Dereotu ,tahin ,helvası, dut kurusu kompostosu , ve humana still tea çay ben bunları kullanıyorum canım sit için ve günde 3,5 litre su 👍
Ygtek Oyku77 ben sadece rezene iciyorum tahin pekmez kahvaltıda yiyorum onun dısında bol su iciyorum cokta dikkat ettiğim söylenemez ama cok şükür sütüm iyi hiç stres yapmadığımdan mıdır bilmiyorum ama şunu yiyim sütüm coğalsın diye hiç çaba sarfetmedim😂
Seha Kızlar bugün emzirme danışmanına gittim yemekle içmekle olmuyor dedi süt tabiki beslenmeme dikkat ediceksin sutu çoğaltan memenin tamamen boşanmasıymış eğer beğeniniz sütünüzü bosaltamiyorsa emzirdikten sonra sağ dedi benimki zaten emmiyor bende hep sağıyorum kizlar gene süt artırıcı şeylerde içiyorum streste olmıycak kafana takmiycan gerçekten öyle olunca süt cogaliyir🙏🏼🙏🏼🙈bol bol.sutlerimiz olsun yavrularimiza