Zeyzeh2 Gunelfirat sonuçta insanız biz makine değiliz bazen istemeden zarar da verebiliriz belki bu bebeğimize bakamoyoruz anlamına mı gelir yani senin duruşun önemli nasıl başlarsan öyle devam eder bu süreç benim bebeğim ben onun annesiyim onun için en iyisini ben düşünürüm bu doğrultuda ilerle kendini de asla istemeden yaptığın veya yapacağın şeyler için suçlama hayat birilerini memnun etmeye calişmak için çok kısa zve bebekler hemen büyüyor güzel vakit geçir bebisinle 🥰🥰🥰
Nilunas Benim kızımın göbeğinde var ilk başta pürüzsüz bir kızarıklıktı sonradan pütürlü olup büyümeye başladı her ay doktora sordum ultrasonla baktılar organlarına bir zararı yok dediler büyümesi de 4 yaşında duruyormuş bizimki geçmeyecek 🌼
benaslindayohum Gunelfirat biz fakülte takipli olduğumıza alıyoruz canımda olsun sana ona göre kayıt açarlar gidersin 🥰
Gunelfirat benaslindayohum dün biz doktora gitmiştik doktor hanımefendi de randevuya gelmemiş diye göstermiş bizi randevu alamıyoruz 15gün içerisinde🤦🏻♀️
Gunelfirat Zeyzeh2 Allah çok razı olsun sizden ya keşke etrafımda hep sizin gibi insanlar olsa🌸 ben çok ağız dalaşına giremiyorum çok çok sinirlenmem lazım bi de eşim de bebekten habersiz bi halde hep kendi akrabalarının tarafını tutuyor ya mahvoluyorum. Neyse ki sizin gibi güzel iyi niyetli insanlar var✨🌸
Zeyzeh2 Gunelfirat rabbim hep iyilerle karşılaştırsın inşAllah 💕🥰 hakkıyla çocuk yetiştirmek zor bı süreç zaten etraftakilerde bu şekilde dahil olunca daha da zorlaşiyor malesef bı şekilde kendini ifade etmenin yolunu bulmak lazım kimsenin stres topu değiliz biz sonuçta🤭🤭🤭raabbim içine tez zamanda ferahlık versin inşaAllahh 🌸🌸🌸🌸
benaslindayohum Gunelfirat aaaa gidip alabiliyorsanız konuşun ordan sıra versinler gün içine sonuçta kendi hataları 🙄