Seyda2309 Merhabalarr evim giriş katta olduğundan lodos olduğunda boşluktan çok lağım kokusu geliyor . Tavsiye edebileceğiniz kalıcı oda kokusu var mi
baykuskiz_ Seyda2309 bu oda kokuları kokulu mumlar tutsuler oda parfumleri vb seyler cocuklara zarar vermiyor mu
Damlanurrr Seyda2309 https://ty.gl/h5wiaqa78n Bunlara bakabilirsiniz çok kalıcı ve güzel kokuyorlar ben kullanıyorum
Mcnkarsel Seyda2309 e bebek mağazasında anne bebek kokusu satılıyo cok büyük değilse oda baya koku veriyo
tatlibiranneo Seyda2309 glade okyanus kokusuna aşığım ama kalıcı değil 🥲 Trendyoldan Çubuklu olanlardan aldım kokusu berbattı ama ev buram buram o koku kokuyordu halbuki küçücüktü
Seyda2309 tatlibiranneo ipeksi vanilyasini çok beğeniyorum. Ama dediğiniz gibi anında uçuyor kalmiyor
NariNariKiminYari Seyda2309 powder pleasure olanı kullanıyorum hem spreyini hem çubuğunu kullandım ikiside kalıcıydı loccitane 13 desserts kullanmıştım o da baya kalıcıydı ama çok pahalı oldu artık alamıyorum
35lavanta Seyda2309 Febreeze mavi bnayo için olan harika ve kalıcı ben izmirdeyim o koku hep var en kesin çözümü bununla buldum