Beyzanurklvz Menenjit aşısı yaptıran varmı özelde ne zaman yaptırdiniz kaç doz oldu ve hangi aşıları yaptırdınız?
papatyam-34 Beyzanurklvz 3.5 aylık iken başladık 5.5 aylık iken ikinci dozunu olduk biz bexsero ve nimenrix aynı anda yaptırdık son dozumuz 13 aylık iken olacak aşı takvimini doktorunuz belirliyor bizim bu şekilde belirlendi geçen hafta 2.dozlarını oldu iki aşı 2999 tl tuttu
Yeni-anne22 Beyzanurklvz 4. Ayda ilk dozu oldu 2 bin dalan tutmuştu heralde ilk doz 3 doz önerdi doktoru 2 doz daha olacak 2. Doz için 6. Ay dedi
Mine01 Beyzanurklvz 3. Ayinda bexsero ve nimenrix aynı anda yaptirdim, 5 ve 13 ayinda tekrar yaptıracağım
dunyammm Bizde bugün 5 ay kontrolüne gideceğiz yaptırmayı düşünüyorum fakat hala kararsızım 2 doz tek seferde mi oluyor ? Birde yaşından sonra yapılabiliyor mu ?
KubeyHatun Bizim doktor 1 yaşından önce menenjit görülme sayısı çok çok az dedi. 1 yaşını doldurunca ilk dozu olacağız.
KubeyHatun dunyammm Hadi yaa. Doktorumuza çok güveniyorum, hiç araştırma gereği duymamıştım o yüzden. 1 aşından önce gereksiz olur tarzı konuştu hatta.
dunyammm Beyzanurklvz evet doktorumuza sordum yani onlarda kesin yaptırın yaptırmayın diyemedikleri için sanırsam bu karışıklık 🤷🏻♀️
aylinn42 Biz de şu an 5. ayımızı doldurduk ikinci dozu olduk ilk dozu 3. ayda yaptırmıştık bexero ve nimenrix ben hatta rota aşısını da yaptırdım bunlarla beraber. 13. ay da da tekrar pekiştirme dozlarını yaptıracağız