Aslananne1 Doktorlar pekmezle yoğurt aynı anda verilmez vitamini gidiyor diyor ama burda bakıyorum.bazi anneler veriyor aklım karıştı yinede sorayim dedim😊
Dondurmalikahve Aslananne1 Biri kalsiyum kaynağı biri demir kaynağı ikisi birbirine bağlanır ve pek besleyiciliği kalmaz
NmalkoC Aslananne1 ayrı ayrı kullanıyorum ben pekmezi kahvaltıya oturdukmu veririm 1 tatlı kaşığı kadar hersabah yoğurdu akşam yemeğinde yemek istemezsede uyumadan once yazdan şeftalı falan atmıstım buzluga onlardan eziyorum içine
Fusunf Aslananne1 doktorun dediği dogru tabikide verilmez çoğu anne bilmiyor sanırım siz doktoru dinleyin ☺️
baykuskiz_ Aslananne1 yani doktor verilmez demis burda anneler veriyor diye verecek misiniz. Doktor dogru olani soylemis zaten
Oglum6ask Ben vermiyorum ama kendim o şekilde yemeyi çok seviyorum 😂 kendime yapıyorum bilmiyorum bana çocukluğumu hatırlatıyor 🥰
Bebegimm1 Aslananne1 verilmediği için ben öyle hiç vermedm gerçi ben yemekleri ayrı verilmesini tercih ediyorm karışım yaptıgında tek tek yemeyi sevmiyorlar sonradan
birkzannesi Aslananne1 verilmez çünkü pekmez demir kaynağıdır yoğurt ve süt ürünleri pekmezdeki demirin emilimini azaltır pekmezdeki demir emilimini artırmak için c vitamini olan şeylerle tüketmesini sağlayın 🌺