MavisimMavilendimm Busrgok Benimki baya yürüyüp gidip çamaşırları kendisi asıyor. Hatta bazen mutfağa kadar gidip bana çay bile demliyor.
Prenses_annesi04 Busrgok yeri sağlam değil oturmamış ondandır benmki de öyleydi hatta her yıkamadan sonra 5 6 adım gidiyoduu bazen diyodum salonda buluca😂neyse ben kalın karton koydum ama plastik ayaklarda var sabitleyici int bak
benoyleuygungordum_ Busrgok zemine tam oturtulmamissa oluyor ayaklarını yeniden ayarlamanız kazım benimde öyleydi ayaklarını dengeleyince gecti
MavisimMavilendimm Busrgok Ben onun bozuk olduğunu şimdi duydum sende, hiç aklımıza gelmedi bozuk olduğu😂 Ben herkesin makinesi böyle sanıyordum😐
Beyzanur7 Busrgok kireçlenmeden oluyor benimki öne doğru gidiyor çamaşır ascak nerdeyse .. bir sene önce boleydi tüm bina sesini duyuyordu gitmesinin.. geçen sene bunu buldum gitmesini engelliyor . Trendyoldan memnunm kurtuldm ole gitmesinden
tekbasimabakiyorum Busrgok kireçlenme yapınca yürür, kendiniz kireç giderici ile giderebilirsiniz aslında
Metehan_Selcan Arkadaş fotoğraf paylaşmış ondan al köy altına o ayaklar mükemmel benimde baya tittrerdi uykudan uyanırdim 4 tane ayak aldım trend yoldan ultra sessiz çalışıyor şuan 🖐️
kubrab25 Busrgok aynı durumdan muzdaripiz benimde öyle Arçelik benimkide bazen kapının ağzına geliyor ileri itiyorum neden oluyor acaba ya
Mrymbr kubrab25 Onu bilmiyorum ya bizimkidd bozuldu baya sallanıyor makine. Yetkili servisi aramalısiniz galiba