Nusya327 Kızlar devletin verdiğini değil de ocean microfer demir ilacı aldım fakat ne kadar kullanıcağımı bilmiyorum nasıl kullanıyorsunuz bebek 7 aylık 9.5 kilo bu arada
nlyoya Nusya327 doktorunuz varsa ona sorun yada sağlık ocağı hemşiresine sorun lütfen burda farklı yanıtlar cıkıp kafanız karışabilir
merkursavascisi_06 Nusya327 bana hemşire kilo başı iki damla demişti doktora sormayı unuttum diyince o cevaplamıştı, önümüzde kontrolde doktora da sorucam inşallah.
Nusya327 hunilimomy 22 23 damla diyor o çok fazla olmaz mı acaba kafam çok karıştı devletin verdigini 9 damla veriyorduk da
berosunannesi hunilimomy peki hemşire hanım demir ilacına kaçıncı ayda başlanıyor biz şuan sadece d vitamini alıyoruz
hunilimomy Nusya327 doktorbiannenin damlalarin içerik miktarına göre hesaplamasi bu ben kendi doktorum gösterdiğimde onayladı tabiki yinede sizin doktorunuz bilir biz iki parça şeklinde veriyoruz 15 damla sabah 10 damla aksam seklinde
BirPatiSever Nusya327 o çok kafa karıştıran bi tablo. Biz 13 aylık bebeğim için 1 ml kullanıyoruz. Bu tabloyu görünce kafam karışmıştı, doktoruma söyledim az mı kullanıyoruz diye. 1 ml kullanmaya devam dedi. En baştan beri hep 1 ml kullandık biz.
Mrv135 Nusya327 Bana çocuk doktorumuz kilosunun iki katını ver dedi oğlum 7.5 kilo 15 damla vermem gerekiyor ama bu tabloya göre 17-18 damla vermeliyim. Kafam karıştı valla ama doktorumuzu dinliyicem tabiki de.
Nusya327 BirPatiSever 1 ml de işte onu nasıl ayarlayabilirim damlalıkta 0.5 e kadar mevcut göz kararı mı yapayım
Norveckizi Nusya327 canım ben iki kez çekip veriyorum 0.5 bı veriyorum 0.5 bı. Doktor öyle demişti Emin olamayıp mesajla sordum hatta 0.5 yazınca Yine aynısını dedi ❤️
BirPatiSever Nusya327 damlalıkta 0,5e kadar olan kısıma 2 kez çekiyorum 1 ml ediyor. Kafanız karışmasın yanlışlık olmasın bi aile hekimliğine uğrayıp danışın bence
Norveckizi merkursavascisi_06 ml bazında verilecek Kilo başı su kadar damla fikan kafa karistirici oluyor
Nusya327 merkursavascisi_06 kilo başı iki damla desek gene 20 damlaya tekabül ediyor da peki biranda mı veriyorsunuz yoksa gün içinde bölerek mi ? Mesela 10 bir verip birkaç saat sonra 10 damla gibi mi bir de sizin bebiş kaç aylık
merkursavascisi_06 Norveckizi hmm bi arkadaş da öyle dediydi, zaten benimki 0.5ml gibi bişi oluyo yarım doz sabah yarım doz akşam veriyorum 0.5ml e yakın
Norveckizi merkursavascisi_06 bir ml veriliyor ocean markası Vitagil var 0.5 veriliyor Ben şimdi de lipozomal formda olan bı damla aldım wellcare kidsfer .. Tavsiye ederim lipozomal vücudumuzun tanıdığı form, demiri emmek için zorlanmıyor Direkt emiliyor
Kuzeymomss Nusya327 bir doktor kilosu ne kadar da o kadar verilmeli, diğer doktorunda 1 ml verilmeli demiştiv
Nusya327 Kuzeymomss işte bu çok karışıyor şimdi kilosu kadarsaa 10 damla mesela ya da 1 ml yani az önce ebe hemşiresine sordum o ayrı kafa direk 8 damla yeter diyor
Kuzeymomss Norveckizi evet doktor hatta 30 günlük kullanım yazıyor üstünde normal olarak 1 ml verilmesi gerek demişti. Özeldeki doktorum kilosu kadar dedi ve oğlumun değerleri düşük çıktı devlete gidince oradaki doktor söylemişti