Bircannn Arkadaşlar kızım 4 ay 16 günlük şu bir haftadır çok huzursuz sürekli mız mız elleri ağızda çok hırslanıyo salyası arttı kulağını çekiştiriyo bunlar diş belirtisi mi eğer öyleyse bu ayda Tetagil kullanabilir miyim var mı kullananlar
Balbebek17 Bircannn aynı belirtiler vardı çok fazla salyasıda vardı 4.ay 14 günlükken alttaki dişi patladı 4.ay 20 günlükkende diğer yandaki patladı tetagil kullandım 2 adet fakat doktor onun ismi değişti önermiyorum dedi onun yerine yeşil soğan ver dedi çok kararsız kaldım bende
Gunes789 Bircannn diş gmzüküyormu ? Diş olamyadabilir dördüncü ayında bebekler huysuzlanabiliyor zaten. Bahsettiğiniz şeyler bizde de vardı ama 6aylk olacak diş falan yok
Bircannn Ataktamıyız çocuğum çok değişti uykuyada çok direniyo ağlaya ağlaya uyutuyorum diş mi atak mı kafam çok karışık
Gamzeeyigun Salya artması zaten en büyük diş belirtisi, ben kullanıyorum kızıma Tetagil, doktorumuz da jel yerine toz kullanmamı önermişti rahatlatıyor
Azra41 Balbebek17 benimki de 4 ay 18 günlük bizimde çıkmaya başladı galiba minicik ama ne zaman patlar bilmyrm aşırı huzursuz dış kaşıyıcı verince dişine geliyor ağlıyor 😔 fasulye verdim acayip hoşuna gitti sonra korktum aldım agzindan çığlığı bastı napcaz bilmyrm valla
Bircannn Azra41 gerçekten çok zor ya dedim ya bebeğimi tanıyamıyorum bi akşamda değişti Allah yardımcımız olsun bebişlerimiz çok acı çekmeden atlatsınlar bu dönemi