Balliiii Yatar pozisyonda, 360 dönebilen, en önemlisi ECE R44 Sertifikasına sahip oto koltuğu varsa önerilerinizi alırım 🫶🏻 bakmaktan kafam Allak bullak oldu 😵💫
nlyoya Balliiii britax römer 360 derece döneni kesinlikle düşünmeden al ve adac testleri yüksek puanlı aylarca araştırdık
Bademmmm Merhaba, Elele den aldık ve çok memnunuz. Bebeğim 7 aylık iken kullanmaya başladık. Çok sevdi. Aradığınız tüm özellikler var. Diğer pahalı markalar ile Aynı özelliklere sahipken ,sırf marka diye çok para harcamaya gerek yok …
Carpediemmm Bademmmm merhaba elele yi araştırıyorum. Terletiyormu peki. Birde camdan dışarıyı görebiliyor mu çocuk
Bademmmm Carpediemmm Merhabalar ,evet dışarıyı görebiliyor. Görebildiği için belki de çok sevdi :) iki saatlik uzun yolculuk yapmıştık Yol boyunca uyudu. E tabi terleme oldu. Fakat şehir içinde iken her hangi bir terleme olmuyor. Hakkaten kaliteli ürün. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
Carpediemmm Arabanız ne marka acaba. Genelde dışarıyı göremiyormuş bu elele yüksek bir koltuk o zamn değil mi ? Terleme durumu olmasa keşke benim sık sık 2 saatlik yolculuk yapıyorum ailem orda Bademmmm
Bademmmm Carpediemmm Fıat egea Evet yüksek gibi Terleme konusu da bence ince giydirirsiniz. Sabit uyudu diye belki de. Şimdi yanlış yönlendirmiş olmayayım.
Bademmmm Carpediemmm bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama bizim ki dokuz olacak. Görebilmesi birazda büyümesi ile alakalı :)
Bademmmm Fıat egea Evet yüksek gibi Terleme konusu da bence ince giydirirsiniz. Sabit uyudu diye belki de. Şimdi yanlış yönlendirmiş olmayayım.
Carpediemmm Bademmmm benimkide 9 ay 24 günlük görür dışarıyı inş aman dursun da koltukta en çok ona sevinicem. Netten de baktım yorumlarına çok iyi yorum yapmışlar hep