7,5 aylıkken oldu yani 2 hafta önce. Lokal anestezi ve eriyen dikişle yaptı doktor. Gitmeden 1 saat önce pipiye Emla krem sürmemizi istedi. Yapılacak iğnenin acısını hissetmemesi için. Bu yüzden lokal anestezi olurken hiç ağlamadı hissetmedi iğneyi çok. O esnada sünnet kıyafetleriyle foto çekimi falan oldu. İyice uyuşunce işleme geçti 10 dakika sürdü maksimum ve hiç ağlamadı. Kırmızı balık falan izledi oyuncak gösterdik falan öyle geçti. Ama eve gelince uyuttuk ve 2,5 saat sonra çığlıkla uykudan uyandi anestezi etkisi geçmişti. 1,5 saat çoook ağladı ne yapsak susmadı. Canının acısını gözünden okudum yavrumun. Normalde geceleri kendi odasında uyur. Ama gece çok fazla yüzüstü döndüğü için yanıma aldım ve yüzüstü dönmesine müsade etmedim. 2 gece yanımda yattı. 3.gece beşiğine yatırdım. Her sabah ve gece yatmadan önce bez değişimlerinde antibiyotik krem sürdük bactroban. Gün içindeki her bez değişiminde ise hametan krem ve sarı kantaron yağı sürdük.(Doktorumuz söyledi). 10.gün antibiyotik kremi kestik. Hametan ve sarı kantoronu hala kullanıyorum. Dikişler 10.gün düşmeye başladı.1 aya kadar düşmesi sürermiş. Oğlumun sünnetin ertesi günü hiçbirşeyi yoktu. Sadece her krem sürüşümüzde canı yanıyordu. Bu da 4 gün falan sürdü. Yani sünnetten sonra 1. Haftada hiçbirşeyi yoktu. Bu arada ilk bir hafta her bez değişiminde karton bardağı keserek pipisine koyduk beze yapışmaması için.