S-i-m-a-y 7 aylık bebeklerinize hazır süt veya normal süt ile cicibebe veya başka şeylerle karışım yapan oldu mu ek gıda için. Hep diyorlar kafam karıştı
SetenayCo S-i-m-a-y İnek sütü bebek için asla uygun bir besin değil. Cici bebe hiçbir insan için uygun bir besin değil. Daha 7 aylık annesi, daha sağlıklı şeyler yemeli.
Ysrrr11 S-i-m-a-y 1 yaşına kadar süt verilmesi önerilmiyor cici bebe yerine siz evde kurabiye yapsanız daha sağlıklı olur
teachermom07 S-i-m-a-y inek sütü 1 yaşından önce yasak. Burda ben verdim diyen olursa tamam o zaman diyip sizde mi vereceksiniz. Bazı şeyleri Google bari yazsak sanki daha iyi olur :)
durukusunannesi_ S-i-m-a-y cicibebe de sütte tavsiye edilmiyor ki. Kendiniz evde ona benzer kurabiye yapıp mamasıyla ya da kendi sütünüzle ezip yedirebilirsiniz bir kaç kişide gördüm bende böyle yapmayı düşünüyorum ek gıdaya geçtiğimiz de
Linlin1511 cicibebe şeker dolu. ben bile cicibebe yiyince üstüne kaç bardak su içtiğimi bilmiyorum. bebeğe verilmemeli bence. inek sütü için de bebeklerde demir emilimini azaltıyor diyorlar. benim kızım 16 aylık. ne cicibebe ne de inek sütü verdim.