Doraveduru Merhabalar tecrübeli anneler sizlere danışmak istiyorum ozellikle gece bebeğinizin karnını doyurup uyuttuktan sonra sürekli başını bekliyor musunuz eğer bekliyorsanız ne zamana kadar beklediniz
Deletedmom277 Doraveduru ben öyle şeyler hiç yapmadım. Yan yatırıp geri uyurdum. Neden bebeğin başını bekleyeyim ki
Ygtek Doraveduru ilk zamanlar ben o uyurken uyumuyordum korkuyordum acıkcası bisey olur diye ben uyuyunca eşimi uyandırıp sakın uyuma dıyordum o bekliyordu😂 sonra alıştım simdi 10 dakika dalsın bende dalıyorum anında valla😂
Baharaytekin Doraveduru ben beklemedım ya yatagıma yattım uzandım zaten gık dese duyardım yanımda beşik. Eger uyumucaksamda telsizi kuruyorum gecerdim salona gık dese gene duyuluyor. Basında beklemek hasta değil bısey dıılse gerek yok benım fıkrım
Doraveduru Kusar boğulur diyorlar ya . Bende dayanamıyorum hatta yarım saatte kurup alarmı öyle uyuyorum. Acaba yanlış mı yapıyorum kötü anne miyim diye sorayım dedim 🙈
Ygtek Doraveduru canım öyle kendinizi cok yıpratırsınız yanınızda annen veya kayınvaleden kalıyorsa en azından emzirip onlara ver uyumaya bak sonra zaten alışıyorsun Allah a emanet diyip uyumayı dene zaten bi mık ettiğinde direk uyanıyorsun
Doraveduru Ygtek dayanimiyorum uyuyorum artık bende yalnızım ve ikiz birde uyumazsam çok bitkin oluyorum