elifhncr Kızım neredeyse 6 aylık ama dönmüyor , kayınvalidem falan şimdiye kadar dönmesi lazımdı diyor her bebek kendine özel biliyorum ama bunaltıyorlar beni sizin bebeğiniz ne zaman dönmeye başladı ?
AselinAnnesiiiiiiiii elifhncr 4 aylıkken yan döndü hep dönmeye uğrasiyordu simdi 5 ay 7 günlük dönüyor artık kendisi
kasimonbes elifhncr oyun halisi cok ise yariyor tavsiye ederim. Surekli oyun halisina koydum ana kucagina uyumak icin koyuyordum. Oyun halisinda rahat ve serbest hareket ettigi icin donmeye basladi. Kollarini da kullanirsa yuz ustu olacak ama bedeninin cogunu donduruyor
Pink_mom1 elifhncr benim bebeğim de hiç donmuyordu sonra tiktokta bir anne gördüm bebeğim ile ilgili hep paylaşım yapiyor onun gibi iki üç gün denedim sonra hemen alıştı :)
Ayse_asel elifhncr bnm bebegim de 1 hafta sonra 6 aylık olacak hala dönmüyor kendisi oyun halısı aldık bakalım deneyeceğiz
Bartu_2022 elifhncr Benim oğlum 11 aylıkken döndü🤭 oturuyordu emekliyordu sıralıyordu ama dönemiyordu en sonunda 11 aylıkken başardı🤝
Evaninanasi elifhncr 5 ay 22 günlük ama dönmüyor 🤷🏻♀️ dün ilk defa yarım dönmeye başladı. Devamı gelir mi yoksa böyle kalır mı bilmiyorum. 7-8 e kadar yolu var ama dönmeyebilir. Çok araştırdım çünkü ben de kayıncalideniz gibi “dönmesi lazım” modundaydım 😂
Aslininannesi elifhncr 4 ay 8 günlükken yüz üstü dönmeye, 5 ay 8 günlükken de geri sırt üstü dönmeye başladı
purpleblue elifhncr 4 buçuk aylıktı dönmeye başladı şimdi 11 buçuk aylık fıldır fıldır. Ama dediğiniz gibi her bebek kendine özel. Benim kızımda da emekleme ve sıralamaya çalışma yok. Komando sürünmesi yapıyo sadece. Bazen ister istemez ben de kafaya takıyorum ama takmamak lazım
93sinem93 elifhncr benım oğlumda 6 ayı bitirdi ve dönmüyor . Üstelik oyun halısına çok koydum ve her gören bu cocuk tembel coktan dönmesı lazımdı dıyor . Dönmüyorr napıyım demekki istemıyor her bebek gelısımı farklıdır illaki döner oyuzden cok takılmayın☺️
Uffsananebeslk elifhncr Bizimki 7,5 aylık yeni dönmeye başladı simdi yüzüstü dönüp yine olduğu yerde dönebiliyor
Sevim1711 elifhncr Bir tık yüksek yastığa yatırın. Popodwn biraz destekleyip dönmesini sağlayın spnrasında kendisi alışıyor dönmeye. Yastıkla çözebilirsiniz sırtı havada kaldığı için daha rahat hareket ediyorlar
Atailknur elifhncr 5 aylık olacak dönmüyor hala. Ben kolik diye yere koyamadım çok ağlıyor karın üstü koyunca onun etkisi var diye düşünüyorum
Asuri Atailknur bazı bebekler tummy time sevmiyor benim beneğimde öyleydi instagramda bi fizyoterapistin videosuna denk geldim ellerimi göğsünün altına destek yaptım ikimiz birlikte yüzüstü uzandık öyle öyle sevdi kadının adı yonca.gorgul
Sevvalboke elifhncr yere yatır döneceği taraftaki kolunu yukarı kaldırıp döndür bi iki kere hap sonra o zaten yapar geç değil her bebek kendine özel
Olimbonii elifhncr Her bebek farklidir oglum tam 6 aylık tam donemiyor aslinda cok hareketli bir bebek ama dönmüyor illaki dönecektir 😂
Aslan-K 3.5aylık yarım dönmeye başladı bizimki. Özellikle bezini çıkartınca ayaklarını daha rahat kaldırıp dönüyor.
Pink_mom1 Aminenisaa dr.julietaylorpt sabitlenmiş bölümde 3 cu videosu eğer hesabı bulamazsanız linkini atabilirim