aaayazgc valla ne yersem hepsini onada vermeye çalışıyorum sabah kahvaltida peynir yoğurt yumurta sarısı beyazını ezip veriyorum yogurta migdesi bulanıyor bana çekmiş o huyu oyuzden yogurtu bebe buskivis vs şeylere karıştırıp veriyorum öğlen meyve püresi yada kavanoz mama veriyorum onu çok seviyor akşamalari çorba veriyorum tarhana mercimek çorbası yayla çorbası bunları muhakak veriyorum zorlasa olsa veriyorum alışsın diye egerki sulu yemekse çok acı deqisle ekmeği banıp veriyorum pilav bulgur vs veriyorum yanağın kenarında biriktip çiğneyerek yemeğe çalışıyor 😅 tabi öğün içinde sma mamasinida içiyor akşam egerki meyve varsa ezip veriyorum muz elma hasliyorum bebe buskivi verdiğim zamanlar bebe buskivisi yoğurt yumurta sarısı bı çay kaşığı pekmez koyup veriyorum onu seviyor yiyor en son 7 buçuk aylıkken 9.900 kilosu şuan ne bilmiyorum geçen hafta hastalandı kanında iltihap çıktı oyuzden o hafta biraz kilo verdik biseyler yemedi ne yaptıysam ama şuan birazda olsa toparliyoruz bide etli yemekler olursa et tavuk vs onları ufaliyip veriyorum şuan 8 ay 15 günlük olduk