eylulvari merhaba anneler, kızım alerjik bir bebek olduğu için 2 aydan fazladır diyet uyguluyorum yiyeceğim şeylerin listesi git gide daraldı. nohut deneyeceğim emzirme döneminde yiyor musunuz acaba? bir de canım çok turşu çekiyor bu arada tüketeniniz var mı? kızım çok gazlı bir bebek değil kendisi çıkarıyor gazını ama alerjiden dolayı huzursuzlanıyor kaçak olduğunda. kuru fasülyeyi denedim bi sorun yaşamadık şükür. nohut ve turşu ile ilgili tavsiye verirseniz sevinirim..
mrs_happy eylulvari bebeğim allerjık deil ama nohut tukettım 2 kere tursuda haftada 4 kez kesın tuketıyorum bı skntı yasamadım ama bebekten bebege degişir. 2.5 aylık bebegım
eylulvari hiç kimsenin bu konu ile ilgili fikri yok mu yoksa beyan etmeye tenezzül mü etmediniz anlayamadım :)
eylulvari mrs_happy turşu gaz yapmadı mı? nohutu denemeye çekiniyorum ama bu hafta yapacağım bol kimyonlu umarım bizde de sorun çıkarmaz
mrs_happy eylulvari yapmadı walla tursunun gaz yaotıgını bılmıyordum ama nohutu 2.aydan sonra bol kımyonlu yedım