caniminicib_ Merhaba arkadaşlar bebeğime 1 haftadır kullanmaya başladığım sab simplex gaz damlasını veriyorum. Aşırı uyumaya başladı 12 saat (akşam 7 sabah 7ye) uyuduğu oluyor emzirmeye kaldırıyorum yine uyumaya devam ediyor acaba uyku mu yapıyor? Yoksa rahatladığı için mi uyuyor. 2 ay 25 günlüğüz. Kullananlar cevaplarsa çok memnun olurum
dikkatbebekvar caniminicib_ ne güzel işte 😂😂 şaka bi yana da ben de 1 hafta 10 gündür kullanıyorum pek bi değişiklik yok sanki. Patır patır gaz cıkarmıyo yani bebegim masaj yaparsam ancak.Sizinki cıkarıyomu? Bugun biogaia aldım bakalım onla beraber nasıl olcak.
Teomom1 caniminicib_ ben ilk iki ay kullandım ama hiç faydasını görmedim. Hatta bebeğim gündüz hiç uyumazdı. Daha yeni yeni gündüz uykularına geçti. Sanmıyorum damlanın uyku yaptığını ama doktorunuza danışın isterseniz. Belki her bebekte farklı seyrediyordur etkisi.
kekukerem caniminicib_ uyandırmadan 9:30’da ve 11:30’da rüya beslemesi yapın sonra sabaha kadar uyuyorsa uyusun
caniminicib_ dikkatbebekvar benim bebeğim ilk günden bu yana sürekli gazını çıkarıyor kakasını yapıyor ama çok fena gaz sancısı çekiyordu hala da sürekli bi ıkınma halinde ama eskiye nazaran ağlamalı günleri azaldı
dikkatbebekvar Mertbabyy emzirme öncesi sonrası dikkat etmedim de saat 9 / 15 / 21 de düzenli vermeye calısıyorum sab simplexi. Eczacı beser damla dedi. Biogaia da bi kez 5 damla sabah dedi
bluelover ben günde 3 kere 10 damla sab simplex, günde 2 kere 5 damla biogaia veriyordum anca rahatlıyordu yavrum. haliyle rahatladığında uyuyordu sizinki de öyledir bence. çok şükür 3. aydan sonra gaz sıkıntımız geçti. darısı başınıza🥰
caniminicib_ bluelover ay inşallah cuma günü tam 3 aylık oluyor. Biogaia dan hiç memnun kalmamıştm aldığım gibi duruyor çocuğumu çok kötü yaptı aşırı ağlıyordu onu verdiğim günler direk kesmiştim. Nurse harveys şurup iyi geliyordu onunla devam etmiştim 1 aylıkken. Sab alana kadr metsil kullandım ama sab daha etkili geldi gibi bize bakalım uyuması ne durumda olacak. Sizinki kaç aylık gaz ilaçlarını bıraktınız mı
bluelover caniminicib_ oğlum 4.5 aylık şuan, 3 aylıktı gaz sancıları bitince damlaları da birden değil de yavaş yavaş kestik yani günde 10 damla değil de 5 damla verdim böyle böyle azalttım ve kestim. çoook zordu ama bir şekilde geçti gitti işte sizi anlıyorum emin olun geçicek🙏🏻 bu da bir süreç