Svmre12 Kızlar anneme telefon almak istiyorum kullandığınız iyi ama uygun bir model var mı önerebileceğiniz 5-7 bin civarı olabilir
Gokturk_ Svmre12 Xiaomi Redmi Note Pro 128 Gb Şunu modeli çok duydum canım 8.200 yazıyor bide ben senelerdir ıphone kullanıyorum o yüzden pek bilmiyorum diğerlerini bunu çok duydum ama tabi kullanmadım ☺️kullanan vardır üstte kalsın ☺️
Zeytin-gozz1 Svmre12 samsung a13 tam annenize göre bir tlfn olur bence.yeni aldım kullanıyorum içeriği basit kullanımı oldukça rahat
asiltonunmommysi Svmre12 anneme samsung A10 mu ne öyle bir telefon almıştık hala kullanıyor. Siz oppo Xioami red mi note 10 Tekno falan o tarz telefonlar bakabilirsiniz
Olimbonii Svmre12 boyutu güzel ben cok memnunum 6.43 inç geciyor ama tam eline oturuyor güzel tutuluyor yani fiyatida uygun sizin fiyat aralığıniza gore fotograf cekmesi herşeyi güzel donma kasma olmadi hic severek kullaniyorum
Svmre12 Olimbonii şimdi baktım da 10 C sadece 10 ve xiaomi redmi note 10 S 64 gb olarak geçen var sonuncusu dimi sizinki ondan memnunsunuz
ByAslan Svmre12 vivo y16 128 GB aldık dün anneme çok güzel kamerası fln kullanım basit 5800dü fiyatı media marketten aldık