Duyguates28 Nolur yardımcı olun mastit oldum ve ateşlendim napıcam bilmiyorum duşta masaj yaptım sıcak havlu koydum sağdım emzirdim başka hiç bir çarem kalmadı çok kötüyüm bilgisi olan var mı
Topisko Duyguates28 canım benim geçmiş olsun oncelikle. Şimdi bunların hepsini yap *bol bol emzir bebegini emmedigi zamanlar sağım yap *Tersten emzirmek hemen iyilestiriyor(futbol topu tutuşu) *Duşa gir ve sıcak su göğsünün üstüne akarken bir yandan tarakla aşağı doğru tara göğsünü *Lahana yaprağını haşla ve göğsüne sar Ağrın çok olursa parol içebilirsin
Ankareniminannesi Bende olmuştum kayınvalidem lahana yaprağı koymuştu göğsüme. Bana hiç bir tedavi iyi gelmedi sıcak su, masaj, lahana yaprağı falan. Bol bol sağım yaptım. Eğer düzelmezse bi doktoruna göster canım gögüsteki damarları süt tıkarmış o yüzden oluyor
Duyguates28 Ankareniminannesi antibiyotik verdi doktor ama emzirdiğim için kullanmak istemiyorum bol bol sağıyorum masaj yapıyorum ama bu 2. Oluşu bir hafta önce de oldu
benikikereanneyim ben de olmustum gecmis olsun bu arada acile gidin antibiyotik yazacaklardir anca antibiyotik tedavi ediyor.hangi göğsünüzse onu sagip sütü atiyorsunuz antibiyotik kullanimca
Ankareniminannesi Duyguates28 benim 10 gün hiç geçmeden durmuştu canım. Eğer doktor antibiyotik verdiyse kullan mutlaka o göğsünü sağdıkçada sütünü dök istersen öyle derler yani
Smyranltnsl Duyguates28 topisko isimli arkadaşın yazdıkları çok önemli. Bende oldum sık sık emzirip ayrıca sağım yapman lazım sıcak su ile masaj yaparak. Youtube dan nasıl yapılacağını bakabilirsin. Emzirme pozisyonu hep aynı olmasın, bebeğin dişleri tıkanan kısma denk gelecek şekilde emzirmeye çalışmalısın. Bir de yatarken asla yüz üstü yatma. Ve lahana kesinlikle bire bir. Benim 3 gün de geçti sabırlı olmaya çalış. Eğer dayanamayacak gibi isen doktora git mutlaka. Şırınga ile çekiyorlar diye biliyorum. Lahana dolapta sogutup göğsüne koymalisin.
esrauner Ben en kolay lahana yapragi ile cozum buldum. Dolapta soguttugum lahana yapragini gogsume koydum bi kac gun sik sik degidtirdim. En iyi cozumu boyle buldum ben