ayazbebek_0 Kızlar Bebeğimin süt ve yumurta alerjisi var Yediğim bisküvi de bile bir damla süt olsa hemen alerji oluyor Çok sıkıldım bebeğim 4,5 aylık ne zaman geçecek bu oruç tutacağım sahurda kete yaptık ondan da biraz yedim yine oldu hemen
papatyam-34 ayazbebek_0 5.5 aylık bizde var maalesef 2 aydır bende aynı şeyleri yemekten sıkıldım ve zaman geçtikçe canım daha çok sütlü şeyler istiyor zorlanmaya başladım 🥺 Umarım en kısa sürede geçer doktor bize 1 yaşına kadar geçer dedi ama bilmiyorum 🤷♀️
Egeemoms ayazbebek_0 süt ürünleri genelde 1 yaşında geçiyor. İlk bebeginde yaklaşık 1bucuk yıldan fazla diyet yapmıştım şuan bu bebeğim de alerjik üstüne çoklu besin alerjisi. Sürekli yediğim şeyler makarna pilav ekmek çorba kahvaltıda bile bunları yediğim günler oluyor. Yapacak birşey yok maalesef geçiyor ama süreç çok zorlayıcı.
Aylinin-annesi ayazbebek_0 seninle aynı durumdayım azeriyim ve bizde novruz bayramı şekerburalar baklavalar badamburalar hepsi masanın usdunnen bana bakıyor tırnagım kadar yesem alerji 3ay 9 gumluk
Meliha17 ayazbebek_0 aynı sorundan dertliyiz bizimkine test yapılmadı 3.5 aylığız ama belirtilerinden doktor alerji dedi ve dikkat ettiğim kadarıyla süt süt ürünleri yumurta yapıyor yanlışlıkla yesem vicdan yapıyorum ı huzursuzlanınca:(
papatyam-34 ayazbebek_0 Evet süte alerjimiz çıktı yumurta akına çıkmadı ama ben yumurta yiyince de belirtiler oluşuyor o yüzden bıraktım tekrar 🤷♀️ Emzirmeyi bırakınca yiyebiliriz bir tek ama inşallah tamamen geçer süt ürünü her şey için de ver bebekler için de çok zor ek gıda dönemi falan
esma-nur ayazbebek_0 belirtileriniz nelerdi bize test yapmadı doktor ama bana liste verdi ve çoğu şeyi yeme dedi bizde sadece mukuslu kaka vardı bide memede huysuzluk başka belirti yok
esma-nur Ve bebeğim az kilo alıyor mamada vermedi ben kendim vermek istiyorum ama süt alerjisi varsa bişey olursa diye korkuyorum tavsiyeleriniz var mı
ayazbebek_0 esma-nur ben emziriyorum tüketmemeye çalışıyorum arada kaçırınca çıldırıyor mama kullanmadım bilgim yok
ayazbebek_0 Meliha17 evet ya çok huysuzlanıyor geçene kadar geberiyorum kaç güne sütünüze geçiyor geçince kaç gün sonra bitiyor alerji hiç takip ettiniz mi
esma-nur Meliha17 tabiki paylaşırım ama burada nasıl paylaşılıyor bilmiyorum siz biliyorsanız söyler misiniz
AtlasNefes ayazbebek_0 geçmiş olsun..benim oğlum 18 aylık 4 aylıktan beri çoklu besin alerjisi var emiyor ikimizde diyetteyiz süt yumurta buğday kuruyemişler….liste uzun bizde🙄 ekmeği bile kendim yapıyorum herşeyin tadını unuttum nerdeyse inşallah hepimizin bebekleri bir an önce atlatır alerjilerini zor ve yıpratıcı süreç Rabbim kolaylık versin 🤲
balkizimbenim AtlasNefes merhaba çok geçmiş olsun. Benim kızım da 8 buçuk aylık 2 aydır alejimiz var süt yumurta ve sonradan buğday çıktı çok zorlanıyorum ekmek konusunda özellikle kahvaltı. Nasıl yapıyorsunuz acaba ben glutensiz ekmek alıp denemek istiyorum